Friday, April 26, 2013

Speechless

Memang dah lama gilaaaaaa tak sentuh blog ni . Dah ada 10 sarang lelabah youuuu . Maaf sangat tak dapat update mengenai Program Menara Gading Terengganu dan Program Menara Gading Kebangsaan tapi in shaa Allah , ada kelapangan ana tulis . Semua nak update pasal matriks lah UPU lah kan . Ni ana nak bagitahu jugak . Ana dapat matriks Perlis tapi dalam masa yang sama , ana sedang menguruskan pendaftaran ke Jordan . Haiyaaaa , siap dah passport . Borang dah isi . Hummm , ana rasa ana perlu istikharah sekali lagi . Kalaulah dapat UIA , in shaa Allah ana pergi . 

Ohyaa , orang ni sibuk kerja youuuu . Full time , 10 pagi ke 10 malam . Sebabtu tak dapat ber-dating dengan encik blog sayang . Haaaa , apa-2 biasanya ana update di Twitter / Instagram . 

Doakan ana semoga ke mana saja ana pergi  untuk menuntut ilmu Allah , keselamatan dan kesihatan terjamin . Aamiin .

No comments: