Saturday, February 2, 2013

Sobahal Khair : Comic Strip

Merupakan ucapan selamat pagi dalam bahasa arab . Dan kalau orang cakap kat kita , kita kena jawab Sobahan Nur . Okay , bertambah lah vocab bagi sesiapa yang tak pernah tahu *Meraban*


Bagi peminat comic strip macam ana mesti selalu baca kat The Star bahagian Star2 kan? *krik krik krik* Bagi ana , ianya satu hobi yang sangat menarik , sebab ada orang tak suka pun beli komik tebal-tebal so inisiatifnya ialah membaca potongan komik sahaja . Menarik bukan? *krik krik krik* Comic strip ni boleh berfungsi sebagai macam-macam contohnya mengiklankan produk , nasihat , ajakan or else but kenkadang ada comic strip yang mempunyai unsur negatif . Ambil yang jernih sahaja okay? *krik krik krik*

1 comment:

Segmen Mega 3000 Follower said...

Cara Lajukan Internet Di Rumah – Teknologi
Klik Sini ! Klik Sini ! Klik Sini !

Jomlah Sertai Segmen Mega 3000 Follower By Blog 3 Dalam 1
Klik Sini ! Klik Sini ! Klik Sini !