Monday, February 18, 2013

Review 400TH Follower and A Part Of Me

The Misai . Ohyeaa !

Bertemakan ke-purple-an yang comel dan blog yang simple , kemas , sedap mata memandang as tuan dia pun , comel gituuu . Setinggi terima kasih kepada anda kerana sudi follow blog ana . Ohyaa , sepertinya blog ini baru diterbitkan , jadi marilah kita serbu beramai-ramai . Maaf sangat tak boleh nak ulas panjang . Babai 

Lots of love ,
Amy Hana .


As yawls can see dekat title tu 'a part about me' so ni hari ni lah , tadi pergi hospital and jumpa doktor then cakap lah dekat doktor , effect makan ubat ana takboleh tidur and memang ubat tu ada side effect insomnia so doktor try bagi ubat lain so tadi dapat lah Propranolol HCI 40mg dengan Sumatriptan 50mg . Dos yang sederhana . Then doktor dah set-kan MRI di Ipoh but tunggu 2 weeks lagi untuk tahu date untuk MRI tu . Okay babai .

No comments: