Sunday, February 3, 2013

Ainan Tasneem | Reen Rahim

Before tu , credit to : SIS YANA


Now , let the pictures talk 

Mereka sepadan *senyum*


Engagement


The family


Them 

Kenai dak? Ana pun tak kenal *gelak setan* Ce tengok gambar third tu ada siapa yang korang kenal . Jumpa? Dah takyah nak tenung sangat , belubang satg . Ada Ainan Tasneem lah . Siapa yang macam pengantin dah tu? Abang dia bukan dia . Abang Ainan Tasneem bertunang . Ana nak rasa jugak tapi lama lagi lah . Tahniah kepada bakal pengantin . Dah kahwin nanti double tahniah lah , ekeke .


Another story from : ABANG NARA

Reen Rahim tampil memohon maaf.Siapa Reen Rahim ni? Dia adalah pelakon drama Sahara yang didakwa mempunyai beberapa scene yang mempersendakan agama Islam dan golongan muslimah berpurdah .


reen rahim



No comments: