Sunday, January 6, 2013

Zahirah ICU ---> Wad Biasa :')

"Ya Allah , tidak terselindung darimu mahupun yang tersirat . Sesungguhnya engkau yang maha mengetahui apa yang Zahirah alami , maka ya Allah , jangan jauh darinya . Kurniakanlah dia kesembuhan untuk penyakitnya"

Ameen

Dengar Zahirah masuk ICU , degup jantung ana berubah , makin kencang :'/ alhamdulillah sekarang Zahirah dah dipindahkan ke wad biasa . Zahirah diberi bantuan pernafasan , susu melalui tiub kerana dikhuatiri susu tak langsung masuk ke perut jadi tiub tu akan make sure susu tu sampai ke perut but tadi Zahirah menangis , ana dukung die ana pulak rase nak menangis , dengan tiub , dengan tiub oksigen , dengan drip :'{ 

When i said "Zahirah , Maklong sini sayang" then she suddenly became quiet , die pejam mata then waktu ana letak die , die terus nangis :/ then dukung balik , die diam , ana seperti dapat merasakan ketidakselesaan die dengan tiub yang dimasukkan terus sampai ke perut as ana pun pernah kene jugak but she still a baby :/ sakit pun die tak boleh cakap , die hanya boleh menangis :( waktu melawat habis 7.30P.M but ana rase kaki ana tak nak gerak . ana tak sampai hati :/

Dear readers , tolong doakan Zahirah semoga Allah memberikan die kesihatan . syukran :'}

3 comments:

Asmieza As said...

Moga cepat sembuh. Aminn

Yanie Andierah said...

semoga cepat sembuh.

Amy Hana said...

InshaaAllah . terima kasih miza, yanie :'}