Tuesday, January 29, 2013

The Three Hundredth Follower's Blog Review


Dari header . gambar profile pun dah tahu . ni KPOP Lover ni . Background soft pink . Boleh buat tempahan edit blog . Awesome ha? :O Ana tak terer bab mengedit ni so takboleh lah nak promot untuk edit blog orang . Just simple . so nice . totally everything sedap mata memandang . Dia ni suka pakai ayat bergaris cenggini  . Sungmin tu husband dia tu . Sayang sangat sampai jadi header . Mesti husband dia tu pun sayang sangat kat dia . Kalau husband dia ada blog mesti header muka dia kan? *krik krik krik* Yes i know , meraban banyak sangat dah ni . Lampu merah dah menyala . babai *Senyum Ikhlas*

Puan Pyeja adalah follower blog saya yang ke-300

KLIK GAMBAR UNTUK KREDIT PERCUMA . EKEKE >.<

1 comment:

pija hafeelin said...

yg ke 300, eh xperasan la ngee thank ye.. of coz la husband mis. heee kalau la boley cm tu hri2 mgadap muka dy pun xpe ngeeee thank again ye hee saranghae !