Thursday, January 3, 2013

Sedih :'/ SANGAT

I never ever hope this will happen but this happened :'/

Yawls . ana baru nak rasa bahagia . nak smileeee macam ni ^________^ but it becomes :'{ How sad . Ni bukan hal percintaan . ni bukan hal kawan . ni bukan hal sahabat tapi FAMILY :'( Ana biasanya akan bercerite when i meet ma besties but sekola dah habis . besties pun keje . how ana nak story mory dengan mereka :/

Fitrah untuk sesiapa yang dilanda masalah pasti Tuhan yang dicari :') Ana tahu Allah sentiasa mendengar . Ana yakin Allah sentiasa bersama ana :')

"Ya Allah , peluklah aku untuk menghilangkan kegusaran ini , genggamlah tanganku mengusir ketakutan ini , kuatkanlah aku untuk bangkit berdiri , jangan biarkan diriku lemah menghadapi ujianMu"


No comments: