Wednesday, January 23, 2013

Program Menara Gading Selangor Dan Pahang 2013

Seriesli apabila ana cari kawan yang tengah free nak ke sana dah macam ana SU program pulak . Punya lah call sana sini , mesej , tak cukup tu siap chat , share dekat group and so on . Dah pulak ni , share dekat blog pulak . Peserta lelaki diperlukan , masih terdapat 40 kekosongan . Peserta perempuan dah full but cubalah bodek kalau dapat . Ekeke .


Memang semua lengkap dalam iklan di atas .

Tarikh : 8 hingga 11 Februari
Tempat : Kolej 17 , UPM 
Bayaran : RM50 
Sila hubungi : Abang Boy 0176205773
                      Kak Aishah 0148004986
                    Kak Huda 0132263857

Daftar : SMS Nama<>No IC<jarak>Alamat<jarak>No Tel<jarak>Alergi makanan(jika ada)<jarak>Emel<jarak>Kenderaan sendiri/Public dan hantar kepada nombor yang anda berkenan , ekeke . Negeri lain pun boleh join yang Selangor punye but memang ade program setiap negeri . Ana taktahu pulak kalau maklumat untuk PMG negeri lain . Oh ada untuk negeri Pahang


Tarikh : 8 hingga 10 Februari
Tempat : Kolej Islam Pahang Sultan Ahmad Shah(KIPSAS) Kuantan 
Bayaran : RM35
Sila hubungi : Fizan 0148113419
                        Zahirah 0132774660

Untuk yang Pahang masih ada kekosongan untuk lelaki dan perempuan jadi tunggu apa lagi?! Segera daftar .

No comments: