Tuesday, January 15, 2013

Menyendiri :'} DEACTIVATED

Dengan bangganye -.- 

I jumped out for temporarily from that site without any reasons :3 Know what im thinking right now? Wanna get in back -.-' but just forget it . Ingin merehatkan minda dari memikirkan pelbagai ragam manusia dalam tu . Know why? Ana selalu fikir , kalau seseorang yang contohnya : tidak menutup aurat , post kurang menyenangkan dan sebagainya meng-add atau ana add adakah ana salah jika tidak menegur? Hey , jangan cakap dalam hati tu kalau kubur masing-masing okey :3 kata-kata tu ibarat nasi yang dibiarkan 2 hari , BASI -.-' Jadi let me try to find out the solution(s) , in shaa Allah tak lama pun ana deactivate , beberapa hari / minggu / bulan / tahun ni menipu ana reactivate lah , mane sanggup nak tinggalkan buah hati kat situ okay tak lawak :3 

Sadis :/ LOL

One more thing , Twitter , ni lagi lah , bermacam spesis ade -.-' but nak contact dengan dengan dengan ______ JAMMED (" "  )(  " ")  macam mane --' . No worries . temporarily okay ;) Okay good . End . babai :'> Yawls , loooweeeyouuuu :'* But baby if you say you want me to stay i'll change my mind , siape datang melutut depan ana , ana reactivate , amacam? LOL 

1 comment:

Anonymous said...

Perhaps even, you should utilize a lot of flaps and
after that decorative mirrors, all around the 18 yard box, or alternatively
get round-shaped sending matter you are able to totally
focus sunlight a lot more intensely. Might be all the way through year or so approximately October in addition , Sept, while suited at the start of the growing season, just before getting this done present.
Planning to repair that most great case for an additional content page of the The sun Your oven Kitchen.



Look into my web-site - pro star double toaster oven