Tuesday, January 29, 2013

Mencari Sijil . Misteeerius

Ana adalah jenis yang mencari bila diperlukan , bukan ana yang diperlukan but ana memerlukan sesuatu jadi sesuatu itu yang diperlukan oleh ana *BM berterabur* . Mama ana bagitahu yang hari terakhir masukkan markah then markah tu akan dihantar adalah pada hari Khamis ni . Markah apa? Markah Kokorikulum . Wahaaa , dah habis sekolah pun still terlibat jugak dengan benda alah ni as itu akan digunakan untuk apply Universitas so haruslah juga ana gagahkan diri mencari sijil-sijil yang tersembunyi dalam rumah ni .

Kurang 30 minit menggeledah rumah jumpalah beberapa sijil 2011 dan 2012 . Antara sijil yang dijumpai

Sijil paling mahal *Gelak Setan*

Kononnya mahir Ekonomi dan Akaun :3

Sekali jelah pergi 2011

Cukup makan *Gelak Sopan*

Ade lagi sijil lain macam  MAG INC 2011 , sijil pengawas *bukan mawas* Sijil Hari Kebudayaan Jepun(HKJ) 2011 and so on *bunyi macam banyak* Ekeke . 


Lanjut kisah Misteeerius :

Kenal Mr Misteeerius? Mungkin ada , mungkin gak . Dia seorang penulis .

Misteeerius’s avatar
Pasti orangnya ganteng *tutup muka . tahan gelak*

Pertama kali kenal ma dia , di Twitter . Terus di bio-nya ada web SoundCloud . Ini antara bait kata daripadanya :

Kamu. Seseorang biasa yang menjadikan keseharianku luar biasa. Kamu datang dan hadir di saat aku takut merasakan apa itu jatuh cinta.

Bahwa sebenarnya, aku masih ingin mencintai kamu sekali lagi. Sekalipun aku harus mulai melepaskan semua tentang kita. Dan semua kata cinta yang pernah saling menenangkan.

Kau adalah sekilas. Yang tak ku mengerti bagaimana caranya untuk membuatmu singgah sedikit lebih lama.
Here his SoundCloud . Please jangan pengsan dengar suara dia :

Denger semuanya ya *Senyum Kambing*





1 comment:

Aireyn Ashra ツ said...

Wahh banyaknye sijil ! jeless ! haha :D