Thursday, January 3, 2013

Im Sorry :'/

I tried but im still trying 


via dolliecrave

Faham tak maksud ana? Harap faham lah -.-' Ana taktahu bila try ni nak sampai penghujung die as ana still tak berjaya . For what? Ade lah . Emm . i cant hide this thing lah . actually . memang betul:-

'Gambar boleh dipadam , nombor boleh dibuang tapi kenangan mane yang boleh dilupakan?'

Takboleh macam ni . memang ana rase i have to force myself . forget him . but macam ergh . entahlah . just tetibe teringat:-

  • "macam manelah nanti my soul without u beside me"
  • "enti , kalau hubungan ni berpanjangan ana nak nikah dengan enti boleh?"
  • "mane ade orang makan air batu , ais je kan?"
  • "ohh , alat muzik keyboard yang ade a,b,c,d lepastu ade enter,shift,delete tu"
  • "ana suka makan masak pindang , enti tahu?"
Oraitee . pemende atas tu? Text and ape yang die pernah cakap kat ana . manyak lagi but takkan nak letak semue kan -.- so this must be deleted ;) 

Kenape ana tulis ni? Actually ana bukak blog Mr.Mokmok yang private tu as die suruh editkan . lepastu ana bace lah post die . kat situ ana tahu yang die risau . ana rase bersalah sebab macam ana seksa hati die . but ana memang dah tak letak mantan ana tu dalam hati bahkan ana dah tak rase sayang pun . cuma ana tak dapat nak terima ape yang die dah buad ._. tapi ana emm . taktahu nak cakap ape :3

KEPADA MR.MOKMOK:-

Awak , saya bukan nak sakitkan hati awak , tak terniat pun nak lukakan hati awak , awak kene tahu yang saya tak simpan sesiapa di hati ni dan saya harap Allah izinkan saya letak awak . im serious :')

Yours forever :'*
*weleh . jiwang lah pulok* 

OKEMM . drama dah habis -.- Eh . ni series . bukan drama :3 jom main tanya-2 . kotak tanya ade di bawah :)