Thursday, January 3, 2013

Ambillah Rasa Sayang Ini :'}

"Ya Allah , hanya engkau yang mengerti getar hati ini saat ku teringat akannya , hanya engkau yang memahami rindu yang memelukku kerananya dan engkau yang maha mengetahui apa yang tidak aku perlukan maka ya Allah hilangkanlah rasa sayang ini dan izinkanlah hanya bakal imamku menerima cintaku , kasihku dan sayangku . Ya Allah takdirkanlah aku dengan seseorang yang menyayangiku keranamu dan jika benar dia meletakkan sayangnya yang pertama untukmu maka izinkanlah dia membimbingku menuju redhamu"

Ameen

Keep praying :') yea . that's the way . the only way as i done everything but still i got pieces left in a part of me *sigh* i found my horrible day whenever im dumped into memories that i really wanna forget it and live with gay .


via dolliecrave

Just like my days before . wake up and hearing voice of kids from nursery :D then isi air mesin basuh kain . jemur kain yang ditinggalkan belum berjemur as everyone goes to school and im graduated ni kene lah buat kerja rumah . lol . and ni wajib : on lappy and log in ask for the first tab . blogger second tab sebab nak tengok latets entries from blogs i followed . boleh berblogwalking . facebook for the third tab and lastly twitter . youtube kenkadang jee . lol 

Then mom call pesan suruh basuh comforter *dalam kepala terbayang dobi* lol . then cek dapur k good . tak tinggal banyak pinggan mangkuk yang belum basuh sebab breakfast diorang pagi tadi yong tau fu home made >.< lol . then dah masak air pergilah online sementara nak tunggu air masak tu kan . mom told to no need to masak nasi as nanti mama bawak balik nasi ayam YEAYY ! lol . and sekarang . saat ni tengah taip huruf yang tengah ditaip nilah . lol 

Kenapa tukar design blog ni? Erk . salah? Saje je as ana ni kan memang selalu tukar-2 . lol . okay brb kalau memang waktu sayang kat ana :D see ya . hugs . kisses . salam alaikum 



4 comments:

Ismah Firzanah Ishamshah said...

wahh untungla duduk rumah je :)

Amy Hana said...

Weeee >.< but kene keje jugak

Fauzi Ramadhan said...

nanti saya ambil kok rasa sayangmu..

tenang aja ☜(*▽*)☞

Amy Hana said...

Wekkk :P gak . dah ada yang mau