Saturday, December 1, 2012

Tak ingat dunia :D




Assalamualaikum yawls ^^V Hope semue sehad okengg ;) Refer to title : Tak Ingat Dunia . Apakah? Kenapakah? Ahhaa . jawapan die ialah : ana nee lahh yang tak ingat esok nak exam . boleh lagi online . blogging . facebooking . tweeting and bla bla bla and and and for the same reason (exam) ana post entri nee siang-2 . kang memalam nak study *study kee? :P Ohyeaa . MAHA ape cer? Ana tak berpeluang lah untuk pergi *ayat macam skema terlebih >.< let it be . bukan kene bayar punss :P MAHA full puns ana taktahu ape >.< antum(korang) tahu? Silalah share sweet memories kat sane :) Post dekat shoutbox . nanti ana ringankan kaki blog ni untuk berjalan >.< *blogwalking lee :DD


*Sampai sinee . idea lost ! >.< . Okengg . emmm emmm emmm *kesian korang kene bace loading ana ni :DD Ohhaa . last night *lampu merah kejap . before that : sorry to my Encik Mokmok because tidoo lambat >.< Okengg . sambung balik ---> last night (last night? naa i think its morning around 1:00 AM like that) there was a guy yang i call him Abang as he is older than me and die panggil ana Adik yang call malam tadi . actually memule chat jee but then OTP pulak . we shared zaman nakal-2 kami (zaman sekolah die and zaman ana di SMAPK) >.< Hoho *ingat ana nee tak nakal kee? SMAPK tu ape? nama sekolah lah : Sek Men Agama Persekutuan Kajang :P Then story punye story . takde lee lame sangat . dah letak call . ana puns tidoo walau taknak tidoo lagi but fikir hari nee nak kene bangun awal and bukak buku >.<

*Sampai sinee rase macam nak delete entri :DD but tarik balik niat >.< . Bangun pagi tadi rase berat kepala . and dengan automatik ana teringat yang ana tak makan puns ubat :DD *nak masuk hospital lagi kee Che Yun oii ^^V Ohhoo . Sokay laa . tak sakit sangat puns :)

Ohyeaaa . ade yang post dekat shoutbox tu . takde site comment kee? >.< ana dah buat dah . so boleh lah anda mengomen ^^V and ana tambah widget Ask.fm ana >.< Hoho . korang tanye lahh . sebab ana tak buka-2 puns mende alah tu sebab takde orang nak tanye . asyik Ask.fm tu sendiri yang tanye :DD Dah banyak kee ana membebel? >.< Okengg . let me finish this with words to my Encik Mokmok :-

There's nothing will make me worry unless you make me so
There's nothing will make me sad unless you make me so
There's nothing will make me dissappointed unless you make me so
There's nothing will make me happy unless you make me so 
There's nothing will make me love unless you make me so
I wanna admit that I Love You So Moreee than You Love Me :P
-Finished-

Ergh . susah jugak nak cari tuto untuk blogskin . bukan susah tapi ana ikut kerajinan sebenarnye :DD Okengg . nak gi mamam >.< tata yawls . thanks usha-2 sinee ;) Mmmuahhhh bertepek-tepek :* Salam Alaikum ^^V

-teruskan berdoa untuk umat Islam di Gaza :')-

No comments: