Monday, December 17, 2012

Kalau die tahu mesti kene marah :O

Story begins as ana macam gilos nak overnight sangat . dah lah adik ana pasang lagu jiwang and ana macam cant sleep . okay . let be mebebel okay . tanak dengar *bace sebenarnye* main jauh-2 sane >.< three in one sekarang . youtube . ask.fm . blogging :DD nak ask saya . kotak ask ade dekat navigation atas tu yee :)

Ana taktahu nak post ape sebenarnye but nak share jelah . pasal ape yang happened dekat ask.fm tu . ana dah macam ergh nak jawab pasal us ni >.< ramai gilos tanye pasal Encik Eko Utomo Nugroho tu :3 feymesnye lah die . HOTSETAF dah pulak jadinye kan :3 ohmagaddd -_- jangan ade nak culik die sudah lah -.-

Ohh and dekat Ask . i got too many lil bro and sisto means ramai yang under my age :3 so semue macam "kakak . hye " . "ohh . hye adik" >.< whatsoever lah . then semue macam kalau dah ditanye . jawab tu mesti ade pertanyaan so ask die akan bertambah lah kans :DD ape saje lah . Encik Mokmok ana pulak dah addicted dengan Twitter . ana addicted dengan Ask :DD

*Dah mula rasa ngantuk . nak overnight sangat macam ergh :3 okay . usha-2 lah Ask tu mane tahu minat kan tapi Ask tu memang besh sebenarnye :DD Ramai gilos directioners and banyak fake Zayn . Harry . Niall . Liam and Louis . ergh :3 whatsoever . yang penting sekarang nak publish ni dan peluk bantal . pejam mate dan mimpi Mokmok ana :DD HAHAHA *bunyi cengkerik*

Ohyaa . tadi OTP . bagitahu Eko sayang tu yang ana overnight sampai lepas subuh semalam then ana cakap malam ni nak tidur awal *padahal masih tejage ni haa* i said "yuk bobok" then he said "gak mau , bie mau update blog, mau online sampai jam 5 pagi" <--- kata-2 perli sememangnye :3 then okay macam annoying jugak lah die tadi but i enjoy cakap dengan die >.< SANGAT ! The skrip : "biee , umie sayang abiee" . "abie juga sayang umiee" . "tapi umie yang lebih , jangan dilawan! umiee yang lebih" *sebut banyak kali* "dah habis?" . "abie gak boleh lawan , umie sayang lebih" . "eh , siapa bilang? Abiee yang lebih" *nonstop* konklusinya , kami selalu gaduh pasal siape sayang lebih :3

Weyaooo . dah letew . kang tak habis merapu :3 *dengar One More Night* Tataaa yawls ;) lain kali bac yang lain pulak taooo ^^V 

No comments: