Thursday, December 6, 2012

Sijil Pelajaran Malaysia -SPM-


Salam Alaikum yawls ;) betapa happy sangat*BM serabai >.< . sebab SPM ended ! Jyeahhh ! :D Buku Teks dah pulang . alooo . lupe nak snap buku teks tadi*perlu ke? . Wahaaaa :DD Happy sangat ! ;) and and and . dah daftar lesen betapa happynye -.- dengan bangganye nak bagitahu ana kerja kat rumah jee :3 my mom and dad yang bagi gaji . abah cakap kire okey ape kerja kat rumah . sapu . lipat kain . masak free siked boleh online boleh tidoo . haa betul lah tu . banyak sangat mende nak cakap ni tapi disebabkan banyak sangat sampai dah tak terluah -.-

Exam last ni macam biase celebrate dengan flour :3 memule series taknak tepung-2 tu sebab yeaa . tudung ana warne merah . kalau putih takpe jugak -.- dengan tetibe Fara datang dan baling jadi, bermulalah perang tepung :3 party tepung tadi telah memberi kami peluang snap banyak sangat memori ;) here :-

Che Cha with me ;) comel kans kami? >.<


Guess me? Ahha . here from the left :- Fara . Che Cha . Che Yun(Ana) dan Che Siti ;)


Syenda here ;) on the left ^^V


Syifa dengan baju die yang comot >.<



Zurynn ;)


Tak perasan ade yang tak ready >.< gambar senget pulok . cari ana? Cari ! :P


Ini Che Siti ana ;) jangan usek eh :P


From left : Budak Hot : Aidil -.- Hot kee? xD . Fifi . Che Siti . Che Yun(Ana) . Che Cha . Izzati S ;)



Kontrovesi Kontrovesi ! :DD Classmate jee okengg : Hafifi ;)


K tak ready :3 Ini Aidil ;)


Kelakar rase tengok gambar ni >.< Ini Fara ;)


Salah seorang daripada pengawas SPM ;) beliau tak kene tepung tapi kerete beliau mandi tepung >.<


Orytee . rase macam dah banyak sangat gambar tepung tu . ni nak sambung about today yang lepas habis exam kan daftar lesen . lepastu mama ajak keluar dan kami : ana dan Che Cha nak cari hadiah untuk cikgu as kami ade jamuan :DD Jumaat/7 Disember 2012 ;) cari kat TF jee >.< Here :-

Eh . ni bukan hadiah untuk cikgu tapi ni saje jee >.< Che Cha ;)


Tak sabar nak ade anak sendiri letew >.< Haha . Che Cha ;)


Wahaaa :O penat . lepasni . mesti tidur terus . Mokmok dah bagi warning lagi :D Yawls doakan ana semoga mendapat keputusan yang cemerlang dengan akhlak yang terpuji taoo . Kepada calon SPM yang telah berjaya menghempas-pulas menyelesaikan perjuangan jangan pernah berhenti berdoa semoga sama-2 kita dapat keputusan yang terbaik ;) Thats all ;) Tataaa -banyak gambar jee . tulis siked >.<

-teruskan berdoa untuk umat Islam di Gaza :')-

*Abaikan TYPO if ada >.<


















No comments: