Sunday, December 23, 2012

OLDSETORI :D -2010-

Actually tengah free-2 then usha-2 gambar lelame yang di-tag dan gambar sendiri >.< memang terkekek gelak . tengok macam alahai "Macam ni aku rupenye dulu" :DD then ade lah satu gambar ni memang ana gelak sakan :D ni haa :-


 Dalam gambar ni ade Lee.Malik.Ammar Aziz.Alif.Adam Maliq.Did.Dink.Wan.Aiman

Gambar atas ni mase form3 dah merdeka dari PMR dan kami takboleh balik . terperuk lah dekat asrama >.< dan enjoy aktiviti yang sekolah plan jelah . ni lah budak SBP sebenarnye :DD 

Yang perempuan ape cite? HAHA . kami pun gegile jugak tapi takdelah sangat >.< tapi memang lepas PMR semue nampak true color :DD :-

Dalam gambar ni ade Fatin Nabilah.Mimi.Aida.Amalina.Aishah.Sarah.Deenna.Ana.Raja.Naimah.Farah

Haaaa . kami kongker dewan dan melalak lagu JUSTIN BIEBER >.< ade rakam video tapi bukan untuk tatapan umum :DDD under age . upper age tetap takboleh >.<


Dalam gambar ni ade Iman.Ana.Sarah.Amalina.Naimah.Deenna.Aida.Mimi.Ama

Tadi vok lain . ni lain pulak >.< Walau tak dapat balik rumah . kami tetap enjoy Pasca PMR SANGAT :3 


Ni ekspidisi menguruskan badan :DD takdelah . ni saje jenjalan keluar sekolah merasai kebebasan sementara  :D walaupun sementara haa 


Nak patah jongkang-jongket tu kami serbu :DD pengalaman :')


Memang banyak sangat kalau nak cerite . hebad lagi . kami berpeluang 


Apemende ni? Haa . ni PARAGLIDING batak sangat :3 macam payung terjun tulah >.< tapi takde lee kami naik :DD just dapat pegang . tahu cane nak kembangkan . naikkan . AWESOME ! :O -yang dapat naik form5 : Paan *name feymes ana jugak dekat SMAPK jelah* dan Kak Izzat Zaid :) untung lah kans masuk METRO :P

Belek-2 gambar lagi tetengok ade lah gambar mase form3 jugak as mase tu lah baru kenal FB kann so upload banyak gambar form3 jelahh >.< 

HAHA *jadual betugas* >.< Ana bertugas hari Selasa dengan Iman SAHABAT :)

Pangkat PENOLONG SETIAUSAHA :D tapi tak buat keje pong >.< KANTOI


'RAJENNYE' balut lokar :DD tu bornday ana :)


Dah berkajang ke ana tulis? Tak kans? Gambar je lebih >.< but tired dah lah nak cerite . kalau ana rajin menaip nanti ana tulis lagi :DD OKEMM . KBHOI :)

No comments: