Monday, December 3, 2012

Mencari Title Yang Orang Akan Google :D -Bahasa Arab Done ;)-



Salam Alaikum yawls ;) Today's entry ana macam nak mebebel sebab otak ana sekarang tengah fikir macam mane sebenarnye nak buat tajuk entri yang orang akan google or cari or nak tahu and seangkatan dengannye lah . i've made actually tak buat pun tapi once at a glance on TV mase tu tengok channel ape tah about blogging and vlogging . dia membebel kat situ lah about how to attract people to visit and fall for our bloggie and vloggie and advance lagi yang pakai tumblr and bla bla bla tu kanns but macam i cant get the points -_- but but but yang ana ingat rakyat Malaysia most lah kanns suka pasal industri seni . knowing about latest news of artis-2 and bla bla bla . ana pulak mane minat nak stalk or become paparazi to tahu-2 about them :3

Ana need something yang originally*ade kee word nee >.< bedal k . made by myself . or can be defined as my own story ;) i think that's better as memang ana dah sedia tahu about diri sendiri kanns *pandang atas+angkat kening . besides ana nee kurang siked nak tahu pasal artis but kalau pasal OneD :DD excited sikedd ! Teringat pulak yang ana pernah tampal gambar Zayn Malik dekat biodata on a sheet of paper then orang yang tak kenal yang dekat sekolah semue tanye siape-2 . ana answered "itulah bekas suami ana" :DDD addicted dekat Zayn Malik punye pasal . actually suke dengar suare die . kalau ade yang perasan suare Zayn Malik tu macam sweet didengar >.< but members OneD semue gorgeous ! xD

Besh jugak post something yang santai-2 . lepak-2 . macam sembang-2 . kanss?*no answer -_- . Ohyeaa . i have 2 subjects more to go ! SPM SPM SPM ! :D*excited nak habis . nak tunggu result tu mesti seksa >.< . Today's exam ialah Bahasa Arab . Alhamdulillah but tadi dapat rasakan satu debaran jugak lah sebenarnye apabila dalam satu baris*baris 4 tu ana sorang jee duduk . yang lain Bahasa Tamil dan Bahasa Cina duduk dalam baris 1 , 2 dan 3 . tak dapat bayangkan macam mane i'll seat for Quran Sunnah ALONE this Wednesday*gigit bibir! >.<

*Baru sedar macam jauh jee dari title . jauh sangat kee?*no answer :3 . Rasenye macam dah cukup panjang jee . kang ade yang sesak nafas nak baca pulak :DD ade kee?*no answer c(: . okebb . lets done here ;) and about mencari title yang buat orang eager nak bace tu kalau ade tips perangsang idea silalah share . leave your comments ^^V do share your bloggie dekat cbox okebb ^o^ tataa yawls ;)

-teruskan berdoa untuk umat Islam di Gaza :')-

2 comments:

Paly said...

gud luck taw.. :)
insyaAllah kte pakat2 doa untk Gaza

Amy Hana said...

Thanks Paly :) yeaa . kita doa sesamee ^^