Saturday, December 8, 2012

Long Distance Date :'D -actually nak post malam tadi-

Salam Alaikum yawls ;) Wahaaaa :'D baru lepas solat isyak >.< lambat kanss . hee . actually tadi ana ade date . tu yang wahaa tetibe . date dengan Encik Mokmok ana ;) malam ni kami tengok cerite Aku Terima Nikahnya ;) <--- Tulis malam tadi

The Kesinambungan #ape sajelah bahasa aku ni# :-

While watching that movie . there's a part yang ana takboleh tahan air mata >.< #terlebih feeling gamaknye# . wahaa :'D nasib happy ending :') Ana harap Encik Mokmok ana tak hilang ingatan . but i will stay for him as along as im alive no matter what #ecewahhh takboleh blaaa :D# Lepas tengok cerite tu kami OTP :) dan disebabkan die nak ana tidoo awal die kene dodoikan :DD tapi sememangnye taktahu kenape malam tadi ana ngantuk sangat jadi sekejap jelah die dodoi ana dah lena . lepastu taktahu macam mane call tu habis . die letak or kredit habis >.<


*New Chapter*
I HATE COPYCATS #Tolong Faham# :-
Jangan terlalu obses untuk melakukan sesuatu sehingga orang punya idea pun dicedok yee -.- rase takde idea takperlu ambil idea orang lain . ana ni bukan terer sangat tapi kalau hasil sendiri dan memang ana sangat puas hati . pantang lah dicedok . tapi orang tu pun memang annoying #bagi ana# sebab memang asyik meniru jee #Malas nak mengulas lanjut mengenai ini# ;)

*New Chapter*
Menjaga Zahirah adalah sangat ergh -.- memule okay jee jage baby ni but sekarang die dah semakin berat . 11/12 ni genap sebulan umur die . nak mandikan ditendang-tendangnye #Bajet kuat# Minum susu sekali setengah botol :3 Lepastu die sangat suka muak di baju ana -.- nasib baby muntah susu jee . Zahirah . please jangan buli Maklong anda --'

Kene buli dengan Paklang die >.< bertempek sticker :DD

Kepala otak dah kosong sekarang . nak kene refill . malam nanti kalau dah full dalam 80% In Shaa Allah ana update yoo ;) Done here ^^V Visit my Tumblr #tapi 2 post baru# ---> Tumblr Sayaa . Tataa yawls ;)


-teruskan berdoa untuk umat Islam di Gaza :')-

1 comment:

nasriz fardisza said...

slm...sy pemenang segmen farah...sy pkai line celcom...