Sunday, December 30, 2012

Lesen Punya Cerita -.-

Salam alaikum yawls . antum mesti dah bored kan dengan cerita lesen . memang lesen tengah popular ni as musim cuti sekolah lelagi untuk lepasan SPM . semue daftar lesen macam nak masuk U >.< ekeke . termasuklah ana . memule dengar boleh bawak kereta . boleh bawak motor dah ade lesen macam syok aa kan . bile dah melaluinye -.- series nyebelin :3 tapi bagi yang redha . senyum jelah nak ngambilnye kan? Kursus Ceramah hari ni 6 JAM ! :3 sebab ana amek motor and kereta so ceramah kene lah 6 jam . half-2 lah .

Che Siti ade tadi >.< tapi die amek motor jee so 3 jam ceramah kereta ana duduk dengan kawan lama sekolah rendah Syahirah Sahid name die :) nasib lah jugak ade die so takde lah rase sepi jee xD ekeke . memain jee . KPP haritu sensorang jee >.< bukan kene ceramah sensorang but ana maksudkan takde kawan lah . takde orang yang ana kenal but pandai sangat ni bawak diri :3 LOL . dapat kawan baru :)

So dah habis 6 jam . Sabtu next week kene amali . rasenye nak buad kereta or motor dulu? Emm . entah . tak decide lagi >.< waaaa :O tah ape jadi nanti . hope tak terjatuh tergolek tersembam semue :3 yawls doakan tetaoo :* Tadikan seriously penceramah tu kelakar but ana ni memang . maybe penat sangat ana pun tertidur -.- taktahu lah berape lame . KPP pun ana tertidur jugak . ekeke >.< then die bagi rehat sepuluh minit . tang die sebut rehat cepat-2 mate ni celik :DD dah basuh muka . lega :)

Tadi ade kembar lelaki >.< sorang Arif sorang Alif kalau tak silap lah . ke salah dengar >.< LOL . mase ceramah motor tadi lepastu ade teori amali . mase die panggil amek kad tu yang ana dengar die sebut name kembar tu . then mase turn ana amek kad . "wui , tandatangan jawi , sekolah agama ke dik?" LOL :DD boleh pulak die tanye time tu -.- then ana jawab jelah "tak , sekolah biase je" memang betul lah kan? bunyi cengkerik And ade sorang tu muka die sejibik macam AYR :3 tapi name die taktahu :DD die ade mase ceramah kereta tapi taktahu lah kod kalau semalam die datang dah motor or die dah ade lesen motor but tadi mase balik die macam tengah menunggu diambil dekat luar institut tu . whatever lah . takde kaitan dengan ana >.<

Besh  sangat mase die *penceramah* tunjuk action mase laraskan seat :DD sampai kepala terhantuk kipas kaki >.< then setelah 3 jam meng-kematu-kan punggung atas kerusi . mase nak balik kami kene buad jadual untuk amali so ana kene datang Sabtu depan . grrr . tak sabar ade takod ade >.<

Okay yawls ;) sayang korang yang bace entri ni >.< ekeke . tata . salam alaikum :)

No comments: