Monday, December 31, 2012

LOL : New Year Lah Ngek :3

Laugh Out Loud or LOL memang sangat femes sekarang kans :) dah lame femes sebenarnye >.< bukan nak cakap pasal ni tapi before that . Salam Alaikum yawls . ana tergelak . ana jelah . kalau korang tak gelak tak kisah lah >.< ana tergelak tengok ni

Kemain die . name penuh ana letaknye >.<

Hadoi . but tak salah pun xD alahai . tadi ana takutkan die suruh cakap dengan abah ana then die tarik nafas dalam-2 . die kenekan ana dulu . die panggil mama die then ana cakaplah bukan takut nak cakap cume ana taktahu nak cakap ape . then ana try die pulak kan . die cakap die bukan takut so ana tengok abah ana takde kat rumah . ana tanye mama ana . mama cakap abah keluar so selamat lah die . tapi seronok aa jugak dengar suara cuak die "jangan lah , jangan lah" :DD Lol . 

Selamat 2013 semuaaaaa :DD hope azam 2012 dah tercapai and sedia untuk capai azam 2013 . malam ni ready aa untuk sumbat telinga as jiran sebelah ni meroyan dah >.< punye banyak bunge api meletop :DD kene buat rumah kat hutan ni . kalau tahun baru ke . deepavali kee . krismas kee boleh lari sane xD Lol . but yelah . dah cara orang sini kan sambut mende dengan bunge api . okay lah . tanak tulis pepanjang . tata :*

No comments: