Saturday, December 1, 2012

Know What? Harimau Malaya Wins The Game >.< -ayeeweeyouu Eko :*-





Salam Alaikum yawls ;) *kali nee tak lupee bagi salam pembuka bicara :D ohhaa . Im Happy Happy Happy gilos ! xD *excited terlebih . Ana date tadi ^^V with whom? guess who guess who? >.< ---> Encik Mokmok ana lee : Eko Utomo Nugroho . How? Die stay Indonesia kann :3 Ohyeaa . ana plan date nee . disebabkan kami jauh ana bagi die link movie Istanbul Aku Datang and and and . suruh die tengok . at the same time ana tengah tengok too :DD shoo shweet *perasaaannn :D biarlahh . tak kene saman puns kann kann kann? Kannnn ^^


Tak sangka die tengok >.< then dah habis cerite tu . kami ape lagi ;) OTP : On The Phone *bajet macam ana sorang jee tahu :P Ahha . lovey dovey gituuu >.< He admitted that die bukanlah seorang yang romantik :DD sokay lahh . ana terime ape adanya *eceeewahh ayat diee :3 He told me that actually he was not eager puns to watch that movie but when die tengok jee die terus fikirkan ana ^^V ohhooo . awwww :* Cerite tu actually ade lahh sangkut-paut siked dengan kami . siked lahh . Ohyeaa . mase OTP tadi he said that he afraid of losing me :') *hope that sincerely . Cakap and cakap and cakap and cakap *eh banyak cakap lah pulak >.< . Pulsa(kredit) puns habis :)


Korang ngantuk tak? Jangan tidoo lambat-2 sangat taoo >.< nanti kene marah dengan orang yang tersayang :DD Ohhaa . tadi kacau adik ana OTP dengan crush die kodd . ana saje menjerit . tepekik . telolong *amboih . hiperbola sungguh . Hahaha xDD die suke dilakukan seperti itu >.< die tak marah punss . suke letew kanss :) Hoho . name die Meyra ARaz(nama FB) stalk lee FB die :DD


Awummmmmm ! *tetibe mengaum ape hal pulak yob >.< alaaa kome nee . excited nee Harimau Malaya menang mengalahkan Garuda ;) bagaikan ana VS Encik Mokmok ana tuu :DDD kami siap bet lagi and and and i win the bet youu >.< dan janjinya telah puns dikotakan :DD ape die? Ade lee :P Selamad menempuh Thailand yoo Harimau Malaya :) teruskan mengaum ! Awummmm

Eh . orytee yawls ;) mate berat dah nee . ana pamit dulu yeaa ;) jangan lupa . ambil wudhu . sebelum tidoo . muhasabah diri + maafkan semue orang + doa(nee wajib) + ohyeaa . kalau isyak belum . ringankanlah untuk melaksanakan perintah Allah :) + maafkan semue orang ^^V Cukup rase sambal . garam . gula semue kans *eh meraban ape pulak nee >.< Enough sampai sini coretan malam ni . tataaa yawls . Salam Alaikum . Selamad Malam ^^

-teruskan berdoa untuk umat Islam di Gaza :')-



No comments: