Friday, December 7, 2012

Jamuan Kelas 5 Mawar ;)


Salam Alaikum yawls ;) semalam ana bagitahu kans ade jamuan hari ni ^^V so untuk entri kali ni nak cakap pasal jamuan tadi ;) Plan mula pukul 3 tapi disebabkan ade beberape perkara yang dijadikan starting event >.< so tergendala sementara :DD diorang datang-2 snap-2 dulu . tu starting eventnye c(: and kitorang serve makan dulu :) jamuan diadakan di tempat yang begitu eksklusif youu :DD takde lahh . KFCM jee . ape? Khairul Fahmi Che Mat? Eh bukann >.< Kentucky Fried Chicken Malaysia*sukati tambah M tu xD part sedih : cikgu tak datang dan disebabkan takde cikgu tadi . kami bermaharajalela dekat KFC tu . riuh-rendah . meriah ! :D here :-

Masa makan :) cari ana . cari ! :P


Depan sekali Fara . tudung purple Che Siti . Ling Ting . Che Cha and me ! ;)


Boboiboy pun datang jamuan kami >.< Najmi here ;) pinjam topi yee ^^V


Che Siti . Che Cha and Che Yun(ana) ;) Awesome Besties ! :*


From left : Wen Yee . Ling ling . Yun(ana) . Hui Lian and ling Ting ;)


Kami The 5 Mawar ;) -yang hadir-


Thats all gambar yang ana nak share . describing how the meriahnye jamuan tadi :DD meriah kee? Gambar tu tak bising . kalau boleh buad gambar bercakap . haa taulah bising buad macam kepci tu kami yang punya :DD Orytee . nak done here ;) tataa yawls ^^V 

*Nak komen tekan nombor dekat sebelah title okengg ^^V 
*Drop your link dekat cbox by clicking yang ade gambar OneD kene ikat and usha belah kanan ade Cbox warne hijau ;)








2 comments:

Izzatul Huda said...

cantik jubahhhhh :D

Amy Hana said...

Ahaks >.< biase jee :) thanks kak huda ^^