Wednesday, December 12, 2012

Dua Hati . Berbeza Negara . Satu Rasa ;) *Sayang*

Salam Alaikum yawls . ni ade lah somebody tu *sebenarnya ramai lah jugak menanya* macam mane boleh kenal dan bercinta dengan

Eko Utomo Nugroho
20 Years Young :D
Mahasiswa jurusan Undang-undang Universitas Bung Hatta
Indonesia
*Stay Away From Him Or You Will Die :D*

Wahaaa . taktahu otak ni terase nak buad entri mengenai ini . ana tak berani nak cakap yang die jodoh ana sebab semua terjadi dengan izin Allah . but kami merancang . ana tahu macam er . ana muda lagi . terlalu muda untuk memikirkan mengenai ini tapi tak salah kans? er *bunyi cengkerik*

Okemm . everything(s) began when ana komen status Maher Zain . and ade yang add ana *die lah orangnye* then ana approve jee . lepastu kami chat . biasela orang baru nak kenal . tanye itu tanye ini . but mase tu actually ana ade affair dengan someone else *named A* so die macam trying to avoid me . and ade satu hari ana rase macam ergh . geram dengan A and we broke up . Make it short . ana chat balik dengan Eko and became  closer .

Once . on 16 September 2012 . ana confessed >.< . er . and and and . kita jadian :) haaa . macam tulah ceritanya ;) so sampai sekarang kami masih lagi bersama ^^V

Dia ni terlalu prihatin . ana tidak dibenarkan mandi malam . takboleh tidur lewat . jaga makan . jaga kesihatan . and so on . teringat cerita I Know What You Did On Facebook >.< yang lelaki tu sangat menjaga awek dia . kejut bangun . bawakkan makanan and bla bla bla . ana pulak digelar bawel :3 taktahu kenape ana dibilang kayak gitu . tanye lah Encik Mokmok ana tu . ergh . die pun bawel jugak :P Ayeeeweeeyouuuuusooooomuuuuchiieeee Mokmok Musyuk :'*


No comments: