Tuesday, December 4, 2012

As Usual -.- -Abaikan Typo If Ada*Penad Gilos-



Salam Alaikum yawls , update petang sebab malam ni nak pulun Quran Sunnah :3 terlalu eager nak habiskan SPM ni terase lambat pulak mase berjalannye -.- tinggal dua sub lagi :D QS and Ekonomi Asas ^o^ Terase alahai kenape lah Ekonomi ni belakang sangat . kalau awal tenang siked nak menjawabnye . ni kang fikir nak countdown pulok >.< anyway . do pray for me ;)

Ohyeaa . hari ni . ana ade kelas Ekonomi dari 8.30pagi sampai 12.00tengah hari . dan disebabkan kelewatan tidur malam tadi . dalam kelas tadi tersengguk-sengguk lee >.< tapi Alhamdulillah ana masih dapat input-2 yang diberikan . tinggal nak dijadikan output yang akan diisi dalam kertas soalan pada hari Khamis ni ;) wahaaaaa :O nak pulun input QS ni macam mane*pejam mate rapat-2 :DD

Balik kelas tadi lepas solat terus terjun katil . series ngantuk . baby nangis pun dah tak larat bangun :3 dah bangun jee tengok dah 16.41*jam phone padahal jam tu cepat 10 minit >.< lepas solat jee terus online :DD bukan bukak buku dulu . ekeke xD then tengah sedap online . Aiman gtau yang baby yakyak . dengan tak menge'check'nye betul-2 ana tanggalkan baju die*lagipun memang kene mandi sebab dah petang . then terus mandikan die . padahal die tak yakyak puns -_- then mase still dukung die . belum letak lagi dah die terkencing . waaaaaaaaa :O memang habis baju ana . lepastu basuh lah . masuk bilik air sekali lagi . mase dah ready lotion nak sapu dekat punggung die . dengan tetibe die yakyak :OOOOO memang nigthmare hari ni menjaga baby :3 habis tilam die terkene sikit sebab dah pakai tikar buat alas tukar lampin tu . terpakselah mandikan die sekali lagi -.- lepastu die nangis lagi . bagilah susu . lepas bagi susu . die yakyak lagi :O tapi memang die selalu yakyak puns :3 ni menjaga die lagi . sampai entri ni nak post petang sampai ke malam tak siap lagi -.- k rase . nak done here ;)

*Zahirah with Mak Ngah :D ana Mak Long -Baby tu nama die Zahirah-

-teruskan berdoa untuk umat Islam di Gaza :')-

No comments: