Monday, November 26, 2012

Date :D -not a blind date-




Know what? Esok exam Akaun :D eh eh . asyik lupe jee . Salam Alaikum yawls ;) okey baru boleh sambung , ohhaa , untuk Alpha Rangers SMK Khir Johari Sungai Sumun ;) esok mereka punye last paper , untung lah kann , bagi Team 5 Mawar *mawar bukan sebarang mawar , ni mawar berduri taoo :DD k merepek >.< sabar yoo , kami habis last day SPM puns , oh kasihan :/ but anything for this jihad ! ;) yeahh ! semangat semangat ! Disebabkan rasenye malam ni nak date so kene lah update blog awal-2 ^^V Date? Yeaa ^o^ ana nak date malam ni , nak join? Eh date berdua jee kann so takpelah , nanti hangout baru join yea :P Malam ni nak date dengan siape? Aaron Aziz? Fizo Omar? Jang Geun Suk? <--- this one is impossible :DD Bukan dengan orang sebenarnye tapi dengan Mr. Prinsip Perakaunan ;) gorgouse you noee >.< wahahaha , merepek kemende ana ni xD

So , untuk malam ni , fokus-2 berikut harus diberi perhatian utama ;) :-

More to Kertas 2 lahh

1.Kos Pengeluaran
2.Kelab dan Persatuan
3.Pembubaran Perkongsian
4.Milikan Tunggal
5.Penyata Penyesuaian Bank
6.Syarikat Berhad
7.Titik Pulang Modal(mane tahu kene lukis graf tu kan)
8.dan tajuk-2 lain :D

Hope ape yang dipelajari selama ni tak keluar dari minda ni , dan berape GB gune agaknye otak ni nak simpan semue >.<

Buat calon SPM yang lain yang masih perlu berjuang , ayuh sama-2 menuju kejayaan :D Semoga Allah berkati usaha kita dan semoga Allah mengurniakan keputusan yang cemerlang dengan akhlak terpuji serta dilembutkan hati pemeriksa kertas untuk memberikan markah ^^V In Shaa Allah , aminn :')

-teruskan berdoa untuk umat Islam di Gaza :')-

No comments: