Sunday, November 4, 2012

Malam SPM :O



(: ASSLAMUALAIKUM :)

*K nampak kegilaan yang ketara bile aku masih begini sedangkan esok SPM*

Waaaa :O aaaaaa ini lebih hebat dari ZALORA >.< Kenape? Hari ni berjalan means keluar *outing ! with mom and ma sisters ;) tapi tapi tapi esok ana akan SPM u noee? S P M ! :O actually plan dah :-

* Lepas Solat Maghrib
- Solat hajat
- Baca Yasin
- Doa akashah

* Lepas solat isyak bukak buku siked
* Nak tidoo awal
* Nak bangun qiam then bukak buku siked

tapi hari ni :-

* Kelas 8.30pagi-12.00tengah hari
* Kembara buku(shopping novel) >.< untill zuhur
* G rumah makcik(tengok cucu  die) untill 3 something
* Balek . fresh up
* G rumah nenek(hantar kek cousin) untill sekarang actually tengah menaip dalam kerete >.< huhuu


Orytee ;) let see beberape pictures kisah hari ni >.<


Menggila tengah cikgu mengajar >.< #Math class




Class end ;) a piece of memories with beloved teacher #Pn Mazwin 




Tadi ana takdee >.< yang nee baru adee :P




Berjalan ke parking lot #Nak balik after class ;) 




Non edit *tak sempat kejar line >.< :P with members ;)




Non edit :P yang kanan sekali Che Yun(thats me) . then tengah tu Che Cha . lastly Che Siti ;) #Awesomee besties !


Nee mase tengok baby :DD Hafizzuddin namee die *full name taktahu >.<


*no more pictures >.<*

-The End- *for this section :P



TERASA KEHILANGAN :/

Hilang? Apa yang hilang? :/ : Terase kehilangan sahabat :{ *sebak as die pun macam lalang . tiup ke sana , sana pergi . tiup ke sini , sini pergi -,- but biarlah . she has her own life :/ besides let me think about the SPM first . tulahh . lagi susah nak jaga hubungan antara manusia dari menjaga hubungan dengan Allah . Sebab ape? : Sebab kalau minta ampun dari Allah , Allah akan mendengar dan akan mengampunkan dosa seseorang tapi kalau buat salah dengan manusia , kalau tahap dendam kesumat entah bile nak hilang :/ ana tak berdendam dengan die . tak nak salahkan die pun tapi geram dengan tindakan die :3 as i told just now *macam lalang --' whatever lahh 



MENGATE ORANG DIE YANG LEBIH *tak ingat peribahasa panjangnye >.<

Ohh senior -,- walau anta senior , ana dah taktahu nak hormat anta macam mane , if rase diri tu diburukkan *bukan fitnah yee (fitnah tu menyebarkan bukan memberitahu , beza taoo bagitahu dengan fitnah) tak perlu lah nak aibkan orang pulak , nak tulis status bagai --' JIKA KITA TUTUP AIB ORANG ALLAH AKAN TUTUP AIB KITA DI AKHIRAT ;) . sory terkasar bahase :3 Ohh pleasee , anta sangat berkaliber *dalam breket ;) *asif terlalu geram macam ni lah jadinye -,-


Thats all ;) see yaa soooon ^^






















4 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

nak amek spm ke? gud luck! :) [link blog saya]

Amy Hana said...

ohyee ;) thanks ^^

Safuraa Abdul Rashid said...

dik, selamat berjuang tuk SPM.. :)

Amy Hana said...

kak safura ;) terima kasih :)