Sunday, November 11, 2012

Kebanyakan bestie... *garu kepala + pandang kiri pandang kanan*



(: ASSALAMUALAIKUM :)

*dalam kesibukan menghitung hari tamatnya SPM blog masih menjadi perlu untuk di-hapdate-*

Most people love making friends :) same goes to me ^^ some people have special friends called bestfriends or some may have only one bestfriend some may not as bestfriends are those who can keep our secrets . we can share our happiness and sadness . 'lift' us shoulder and hugs . spread their love for ages for us . last forever relationship and so on :') how sweet ^^ *those who have besties please take good care of them ;)

MY BESTIES ;) and always will be ^^ *Love Them Soooo Much ! <3

First, nak cerite my besties yang kenal lame dah tapi kami semakin rapat hari demi hari sekarang around this two years 2011 and 2012 :) 



Her name : Nurul Aisyah Izati Hamdan . omey kan diee? hewhew ;) panggil Che Cha ^^ *tah mane datang Che tu . main letok jee >.< Die nee duduk sebelah ana dalam kelas . selalu share dengan die ape pun :D Love her soo much ! :D die minat undang-2 ;) doakan untuk die semoga tercapai cita-2 die nee ^^ insyaallah aminn :) Goodluck darl <3




Her name : Siti Nadhirah Masiran . punya sifat keibuan yang tinggi! ^^ ohho >.< mampus ana kalau die tahu :P caring . loving and so on :) lawaa kan diaa? hewhew tapi she belongs to somebody ;) soo stay away from her >.< semuaaa mende ana share dengan die *opps tak semue rasenye ^^ Love her too much much ! :D Die nee bile ditanye minat ape her answer will be "entahlah" so ana just doakan ape pun yang bakal diceburi moga sukses dan diberkati ilahi ;) goodluck sayangs <3



Pieces Of Us :')


Depan sekali tentulah ana >.< diikuti Che Cha dan Che Siti si pemalu yang belakang sekali :P







Dah kenal kan :D 








Ahha >.< kumpulan nasyid Che ^^ hikhok







with beloved Che Cha <3 ;)






with beloved Che Siti <3 ;)


Both of them nee memang tempat ana meluahkan segala yang terpendam dari kisah cinta *amboi >.< kisah family . konflik semuee . rase tak puas hati etc . hope our friendship lasts forever ^^ <3 ;)


Ohyeee . there is someone without FB / Twitter or else yang juga my bestie ;) since form3 . getting close with her while both of us are 15 and studying in same school . same class but different dorm ;) ohyaa . our school was a residential school(Sekolah Berasrama Penuh) so stay in hostel was a compulsary ! :/ sekolah ape? Haa . Sekolah Menengah Agama persekutuan Kajang . tahu? tahu? tahu? tahu kann :) Bestie yang nee suke ajar ana Mathematics :) sebab dulu Mathematics nee buad ana pengsan taoo >.< hewhew



Her name : Nurul Iman Nordin . just call her Iman ;) Iman yang kanan :) yang kiri tuu budak kurang comel *ana lah :P kitorang time nee lepas PMR ade pertandingan ukir buah :) dapat second place ^^ *happy + senyum pisangg :P ana dengan Iman nee suke bagi die bace diari ana and she will keep everything she read as secrets ;) Loveee her sooo much ! <3 :') malam tadi on call dengan die . sekarang die dekat asrama . cuti SPM sempena deepavali nee die tak balik rumah . die nee kalau tanye cita-2 die akan jawab "ana konfius lah" lahai sayangss . takpee . anti pandai ^^ ape pun bolehh :) Goodluck hunny <3 ;)


Ahha . tulah besties yang ana adee :)

To Ma Beloved Besties ^^

-I hope that everything we had go through together left as memory that will never fade forever from our mind also hoping for our forever friendship ;)
-Ana sayang antunna sangat-2 ;) hikhok ^^ <3 
-Semoga bersama kita capai cita-2 yang kita hajati ;)
-Semoga terus bernafas sebagai hamba Allah yang dilindungi dan sentiasa diberkati :')
-Jangan lupe persahabatan ini sampai bila-2 :) Insyaallah ila jannah ^^



Love and hugs 
Uyun ;)








No comments: