Friday, November 16, 2012

Hijrah suatu perkara baik ;)



Assalamualaikum :D hari ni , malam ni , ana happy sangat sebab nak share ni , excited nak share ni >.< hikok ^^V ape diaa? Ana ade seorang kawan yang sekepala dengan ana dalam banyak hal tapi ada satu hal ni kami tak serasi tapi malam ni ana dengar good news from her :D She wanna make a change ;) sukenyeeee tak terkata :O *menjerit* eh eh . Hyper pulakdah >.<

Macam selalu ana sign in Facebook then tengok inbox ade yang belum dibaca so ana bukak lah kan kan kan and and and , ana terbaca ni :-


Conversation di Facebook ;)


Semoga Allah terus memberi hidayah dan taufik kepadanya dan kepada kita semua untuk menjadi yang lebih baik dan terbaik dalam kalangan yang terbaik :D dan semoga Allah mempermudahkan niatnya . Kawan :) siape pun kita , Allah tak nilai ikut paras rupa , ketinggian , warna kulit or else tapi amalan kita yang menjadi pemberat mizan pahala kita di akhirat nanti ;) Insyaallah , jika sesuatu niat itu diiringi keikhlasan hati , Allah akan memudahkan , dan doa untuk Allah permudahkan lagi :- 

"Allahumma Yasir Wa La Tuasir Wa Tamim Bi Khair"
maksud : Ya Allah , permudahkanlah dan jangan persulitkan dan akhirkanlah dengan baik .

Maksud doa tu ana translate ikut satu-2 jee >.< ikut patah perkataan . hee tapi tulah maksudnye ;) 



Tolong doakan ana dalam SPM yang akan bermula semula setelah cuti selama seminggu pada hari Isnin ni ;) Pend Syariah Islamiah . Semoga Allah memberi ketenangan ketika menjawab dan dikembalikan apa yang telah dipelajari ^^V Allahumma aminn :')


Ohyaa . watch this ! ;) Do subs my channel okengg *kenyit mata sebelah



Sekian . thanks sudi datang . next time datang lagi yee :DD

No comments: