Friday, November 23, 2012

Birthday yang Masam+Pahit+Manis :')




Salam Alaikum ;) sehadkah kalian? Hari ni kan kan kan , hari ni birthday ana kan kan kan , yang masamnya pepagi bangun dah kene gi kelas >.< ingat hari ni nak ajak mama gi jenjalan , bertambah masam dalam kelas tadi ngantuk sesangat sampai terlentok but lepas cikgu bagi soalan kertas 2 excited siked :P hoho lelagi cikgu bagi tajuk Pembubaran Perkongsian :DD wahaha *lompat-lompat


Part pahit hari ni emm , ade lahh , biar ana simpan >.< but sekarang pahit tu dah hilang :) ana rase pahit tu perkare yang kecil tapi bagi ana yang cepat tacing ni :P perkare tu sangat memedihkan :'/ dan sebab perkare tu sangat menyakitkan ana perlu buang jauh-2 :')


Seronok nak ceerita manis :DDD firstly , my fiance yang wish first , second mama >.< manisnye lagi , ramai yang wish ^o^ ade masam sikit sebab Che Siti dan Che Aisyah wish lambat , ana diam jee :P at least diorang wish kann >.< *banyak songeh :P plus Syahindah , Izzati Salahuddin , Syifa , Zurin dan Fara yang wish mase kelas tadi ;) kalau dekat FB taktahu lah nak cakap , yang tulah menambahkan kemanisan :DD and and and laaaaagi manis celebrate dengan jemput sedara then makan kek >.< dah warning jangan tempek-2 krim kat muke >.< hikhok ^^V nasib diorang dengar cakap :DD Hoho , thanks to mama dah belikan kek :'* Loveyouuu mama! <3

Simple jeaa ;) kek blueberry ^o^ ohyeaa . Uyun tu my nick name yang family selalu panggil :D




Hoho . serabai >.< lawa dress kann ? :DDD






Ohhaa , takboleh happy sangat :/ sedih jugak , yang ni bertambah pahit , dapat berita pihak Israel melanggar genjatan senjata , sungguh tak berhati perut kaum Israel sampai sanggup membangkang genjatan senjatan sehingga melakukan demonstrasi lagi tu :'( jadi , kita perlu terus berdoa :') 

Demonstrasi kaum Israel yang membantah genjatan senjata :/

-Jangan pernah berhenti berdoa :')-









No comments: