Thursday, November 22, 2012

Birthday Girl Speaking Here ^o^




Assalamualaikum , dengan ini , rasmi lah bahawa ana dah 17 tahun ! :'D makin pendek lah jarak menghampiri mati :')

Orang pertama yang menelefon ialah _____*ce teka siape >.< . For sure lah my fiance ;) Hoho . Syukran Eko Utomo Nugroho , hadiahnya jangan lupa dikasi ya :P Ana tak tunggu pun sesiape wish but disebabkan my fiance dah call so terjage dahni and post this entry :D *dengan excited+lompat katak >.<

Okay :) ana harap sepanjang umur 17 tahun ni Allah terima amal ibadat ana dan akan sentiasa memberi ana peluang untuk mengumpul ape yang patut di dunia ini untuk dibawa ke akhirat nanti :') Waaa :'O baru 17 , jauhnye lagi perjalanan , lepasni belajar lagi , yelah menuntut ilmu tu biarlah sampai ke liang lahad kann :') lepastu kerja , lepastu jaga mama abah , tolong adik-2 *yeaaa , im the eldest ;) dengan bangganyee :P , lepastu lepastu lepastu , emm emm emm , ape yeaaa? :P Erk , rasenye , will i get married? >.< In Shaa Allah :') With _____ *tettt >.< kita tungguuu

The most important is I must achieve my goal in SPM and goal of life to be the best of the best caliph of Allah on this earth :') In Shaa Allah . Allahumma Yasir :')

Ingat members of the floor *ececeh >.< jangan sesekali lupa Allah :') taoo taoo ! Kalau kita lupa Allah , tak mustahil Allah akan menghiraukan kita , fahamkan maksud ana? Okey , macam ni lah , if kita langgar perintah Allah , rasenye dapat pahala ke dosa? Mestilah dosa kan , yang wajib sekali pun takboleh tinggal ! kalau kita tinggal , mana nak cari mardhatillah? Jadi , cari kunci untuk mendapatkan redha Allah supaya kita sentiasa berada di bawah rahmatNya :') In Shaa Allah


Okay , enough rasenye ;) jumpa next entry yeaa ^o^ Salam Alaikum , Lailan Saidan ;) Bace doa nak pejam mata ! Kalimah syahadah sekali + niat qiamulail ! :)

No comments: