Monday, November 26, 2012

SPM Wish ;)



Assalamualaikum yawls ;) meet again in second entry for today :D Ana gatal tangan jee nee nak menaip >.< Hoho , okengg , disebabkan takde ape nak membebel ana just nak ucapkan semoga berjaya untuk student SPM aliran sains tulen yang bakal menamatkan perjuangan mereka esok ;) harap semua dapat yang terbaik untuk berjaya dan berjaya lagi dalam mencapai matlamat akan datang dalam jangka masa pendek dan panjang ^^V

Kepada diri sendiri dan kengkawan lama di SMAPK dan yang sehaluan *amboi ayat takboleh blaa , kita masih punya 4 subjek untuk 'diharungi' :DD bi taufiq wa najah :) doakan ana kat sinee yoo >.<

Dan tak lupa juga kepada pelajar teknik sekalian yang hampir menamatkan perjuangan juga dalam masa 2 minggu ni . good luck yawls , SPM rasenye lagi senang daripada exam dalaman kan kan kan ? Kannnn >.<

Jangan terlalu happy pulak bile dah habis , perjuangan kita bukan takat tu jee ;) teruskan menuntut ilmu Allah selagi kita masih hidup di muka bumi ^^V ingat taoo ;)

-teruskan berdoa untuk umat Islam di Gaza:')-

No comments: