Sunday, November 25, 2012

Around Pernikahan My Grandma ;) 25 November 2012




Salam alaikum semuaaa :D rindu ana tak? Tak rindu takpelah :/ Ohhaa , straight to the title ;) Nak ceritaa , semue sedara-mara happy :DD sebelah mama ana lah as my grandma nikah hari ni ^^V Hoho , semua duk sakat mbah hari ni >.< ana tanya mbah tadi "mbah nervous tak?" Mbah jawab "nervous tu ape?" Heee >.< "nervous tu gementar , mbah gementar tak?" Mbah senyum jee :DD Ohyeaa , nak tunjuk pieces of memory for today(25 November 2012) :-


Hantaran dari pihak perempuan ;) *dari pihak lelaki tak dapat snap >.<





Mbah pun nak mekap taoo :DD





Ana with ma grandma ;) 





Wahaha :O beshnye kalau dapat buat video tadi >.<





Ateteh ^^V sweet gituu





After akad ;) Hj Mat Isa dan Rashidah Kader ^o^ bagai pinang dibelah dua >.< aww


Wuhuuu ;) tahniah kepada ma grandma yang selamat diijabkabul ^o^ ana bile agaknye eh? Hoho . jauh pulak pergi , jauh lagi perjalanan >.< ohyeaa , mbah lanang(atok) umur 73 , mbah saya umur 65 , semoga jodoh berkekalan :') In Shaa Allah , aminnn :)


Yeaa , sedang semua orang makan , tengok pengantin , borak-2 , ana mempunyai tugas tersendiri :DD *cehh ayat , takboleh blaa . Ana kene jage baby-2 dan bebudak tecik , jage sepupu-2 yang dalam entri semalam plus :-


Dukung Zayn Malik Jr. nee but die selalu nak dengan papa die jee >.<





Melayan Nur Aishah Fadhilah dan Nur Aishah Farahin ;)





Meriba Hafizi >.< age : 50 Days ^o^





Main dengan budak aktif Ayish ^^V age : 1Y 3M





Me-snap baby omey nee >.< Ashif name diee ;)



And and and , tadi ade majlis cukur jambul for Amir Haziq then ana kene jadi pengangkat dulang :DD pengalaman berharga tapi takde siape nak tolong snapkan gambar ana >.< Hoho 

Ini diaa Amir Haziq -17 Days-





Nee lah mende yang ana bawak >.< 3 kali pusing halaqah(bulatan) tu ;)


Banyak gambar jee entri kali nee ^o^ ohhaa , tadi kan , ana dukung Hafizi yang umur 50 hari tu masuk rumah sebab kat luar dah agak panas plus ramai giloss orang then mbah sedara ana tanya "iki anak kue yo?"(ini anak kamu yee) . Wahaha :DD ana cakaplah tak >.< Orytee , sampai sinee entri kali nee ;) tataaa ^^V

-teruskan berdoa buat umat islam di Gaza :')-



















No comments: