Tuesday, October 9, 2012

Wahhh :O Penad :/ -7 days more-



(: ASSALAMUALAIKUM :)

Baru lepas solat isyak nee >.< lambat kann . Harinee aku tak g sekola sebab dengan tetibe badan aku panas sangat maybe sebab penad jalan semalam . Harinee pulak ayah aku bawak g tengok adik aku dekat SMKA Slim River . manjenyee lah budak tuhh . PMR baruu . nak kene jenguk tiap hari . ayah aku cakap esok die nak g lagi . haihh -,- ape saje lahh . aku dekat SMAPK dulu pun manje lah jugak tapi PMR aku takdelah ayah aku jenguk hari-hari :P . nasib lahh aku dah dekat rumah jee . saked pun senang mama jage . nak g check up bagai . Ya Allah sembuhkanlah aku :'/ *doakan aku jugak yee readers yang reading entry nee >.< . Insyaallah . aku kan tetap kuat hadapi semue nee :') Allah kan menyembuhkan aku kene berusaha :) No Give Up . No Give In ^^ . K lepas jenguk adik aku . mama bawak kami makan sebab mama pun tak sempat bukak puasa . so kami punn singgah makan jup di Restoran Sutera Bayu , Teluk Intan . Kenyangg sangat ! Alhamdulillah~


Before makanan sampai snap-2 dulu >.< Awan Nano memang agak annoying :P




Nee first meal yang sampai :D -chicken chop mushroom-




Finished ! :D erkkk~ Alhamdulillah >.<



Haa . dah kenyang makan . kami jalan-2 :) alaa tak kemane punn . TF Value Mart jee >.< shopping barang dapur jee . dah habis beli barang kami pun balek lahh :D dah sampai rumah semue kejar tilam dulu . aku tak lah . aku tukang bukak pagar . kene lahh tutup pagar balek :/ dah angkut barang semue . haa aku berangan jupp ^^


Kita takkan mampu mengejar kesempurnaan :') tapi kita hanya mampu berusaha untuk menjadi yang terbaik ^^


Okeng okeng :) dah habis berangan . 


----------------------------------------------------------------


OhMyHeart ;)

Nak tahu harinee aku asyik teringatkan die jee then bile aku terfikirkan die aku tersenyum kambing sensorang dalam kerete tadi >.< Ya Allah . jika memang die untukku satukanlah hati kami dengan redhaMu dan jika sebaliknya tabahkanlah hatiku dengan ketentuanMu . dekatkanlah hati kami sebagaimana Engkau satukan Adam dan Hawa :') aminn ya rabb *jauh lagi perjalanan tapi kalau doa dari sekarang takpe kann >.< 

Eko Utomo Nugroho <3

I Love You For Thousands Times :)


*Malas nak sekolah esok >.< hikhik 

Kchechaww ! :)



No comments: