Saturday, October 6, 2012

Sayang Itu Harus Sederhana ^^ -countdown for ten days more-

(: ASSALAMUALAIKUM :)


Wahh dah lamee tak updatee nee >.< hee excited nampak laptop ! :D ade masalah berokband sebenarnya tu yang takleh online :P okemm . sekarang aku nak cerite satu-satu *sebenarnya banyak sangat sampai dah lupe >.<


Majlis Bacaan Yasin Dan Solat Hajat :)

K aku takleh share gamba pun tapi nak cerite lah hari Khamis/4 Oktober 2012 . ade majlis nee dekat sekola aku nak mendoakan untuk calon PMR SPM dan STPM . alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar . bermula jam 7malam dah ramai yangg datang then kami solat maghrib berjemaah :) alhamdulillah ^^ then bacaan yasin lepastu ade ucapan dari *entah . lupe >.< . lepas isyak baru solat hajat :) then ade jamuan siked . ade lauk daging masak kicap . ayam masak merah . sayur dan air oren+sirap :) penad sangat! sebab tunggu my mama kemas-kemas . aku tah kenape haritu macam nak demam jee so tak tolong pongg >.< balek sampai rumah 10 nak dekat 11 jugak lahh then dah 12 on call dengan yang tersayang ^^


-----------------------------------------------------------

K lupe nak cerite ape >.<


Emmm . k pasal harinee jelahh :)

Harinee pergi Teknik Menjawab Bahasa Arab SPM dekat SMK Sri Perak . dapat kawan baru ade jugak jumpe kawan lamee >.< besh jugak ^^ tak ngantuk but aku demam so macam banyak yang tak masuk kepale otak xDD tapi alhamdulillah . memule pagi tu kitorang pulun kertas satu sampai tengah hari . solat then sambung bahagian balaghah(sastera *macam KOMSAS) then 3.30 sampai 4.45 ketas duee . fehh memang aku nak pengsan je time tengah hari tu tapi tahan jee :/ nak buad macammane kann :P then nak balek tu sempat lah snap ^^ hikhik ~



K . hujung yang nak buad peace tak sempat tu Amirah Solehah . next Athifah . Umi and aku :) 
diorang dari SMK Sultan Abdullah ^^ -kami excited nak balik-


Then balek je dari bengkel Bahasa Arab tu pergi rumah makcik aku . lepak dekat sanee kejapp . masetuu makcik aku tengah menjahit macam hasil kraftangan dari kain felt *taktahu betul ke idak eja >.< . aku pun terjun lah sekali . nampak macam besh jee buad mende tuhh :P aku buad nee *sebenarnya makcik aku tolong xDD ~


Buad dengan kasih sayang nee >.< <3


Dah penad lah menaip >.< ape kate aku sambung besok je kayy :) tak pun when-when aku free^^ 




<3 Hak Milik Eko Utomo Nugroho <3


Kchechaww ! :D












No comments: