Monday, October 8, 2012

Personal Meeting With Principal ^^ - eight days more -


 (: ASSALAMUALAIKUM :)




Kaget? Haruslah . punye cuak bile dengar kene jumpe pengetua >.< aku ingatkan kenape . aku nakal sangat ke? Takpunn! :P Oh yee . malam ni update awal pulak ehh . ngantuk lah . penadd . ohh haa . pengetua nak jumpe die nak bagi kata-kata semangat untuk SPM jee >.< pengetua cakap die anggap aku macam anak die sendiri . die faham macam mane aku sebab anak die pun SPM jugak tahun nee . cakap-cakap dalam setengah jam jugak lahh . then aku pun balek . time tu baru 12 lebih lahh sebab aku nak g hospital with mama <3

--------------------------------------------------------------

Dapat Painkiller :D

~ aku tak tahu kenape setiap kali g hospital ke klinik ke mesti dapat mende alah tu . haihh . dah lah dos die tinggi . memang nanti aku makan macam makan gula-gula ah . naseb die bagi 12 biji jee >.<  k aku nee jenis yang susah makan ubat . g hosp tadi sebenarnya nak buat full check up tapi doktor katee kalau ubat dah habis but still sakit baru datang buat check up :/ ape punye doktor . nee lah kalau hospital kerajaan . sebabtu kalau orang yang sakit teruk kalau g hospital kerajaan dah tahap kritikal baru dapat detect -,- padahal aku dah g klinik and humph aku taktahu tahap mane sakit aku nee . yang penting aku kene tetap berusaha :') Allah yang menyembuhkan ^^

--------------------------------------------------------------

Ambil Kiriman Poslaju dan Pos Soalan >.<


Before g hospital . sebenarnya g Pejabat Pos dulu . nak amek bungkusan pos laju actually jubah yang dari mesir tu dah sampai :DD


Warne nee tapi bukan corak nee >.<


then aku poskan soalan trial yang dah tergendala nak dihantar kepade Engku Maryam Syahdina Engku Safruddin . hope die tak marah >.< sorry sayangss lambat hantar :P then baru gerak g Teluk Intan :)


------------------------------------------------------

Tutti Frutti :DDDD

Dekat sinee kire barulah jugak mende alah nee so saje-saje jelahh nak rasee kann . makan 4 orang . tah kenape . berat sangat agaknye sebab die kire ikut berat . semue sekali RM48 macam tulahh . tu pun dah after less -,- mama cakap kalau nak makan lagi kene tunggu dah besar dah kerje ade duit sendiri . haa makan lahh puas-puas >.< memang lambat lagi ahh xDD


Sebenarnya nak cover siked so kakak tu taknampak aku tengah snap tapi kakak tu macam tetawu jee >.< heheh


Nee antara toppings yang ade . this side banyak buah-buahan jee :) yumyumyum :P


Nee other toppings yang ade . nee bebudak suke lahh c(x


From left : My Mama :) Sofiyah ^^ Awan Nano :) 


Canditt jee :P Awan Nano tak ready >.< aku tak retilah nak pose macammane c(x


kenyang melantak kami pun balekk :) 


------------------------------------------------------

Chat Dengan Adik Ipar >.<

Chat dekat FB :) name adik Eko nee ---> Nur Annisa Hayati ^^ chat biase-biase jee 
Heheh :P dalam mase yang same chat jugak dengan Eko <3 itu mesti >.< kejap lagi nak on call :*



Eko Mokmok ! <3 -nama manja diee- 

I Love You For Thousands Times :*






No comments: