Tuesday, September 18, 2012

My Heart Beat Getting Louder Whenever Im Near You :) -hari ketiga bersamanya-

CERITEE KAMII :D

nak tahu? nak tahu? nak tahu? dah aku tules mesti kome bace jee kann :P tadi kann kann kann . kitorang lawan siape sayang lebih xDDD biase lah tuu kann . hadoyy >.< aku cakap ah aku sayang diee kann then diee cakap diee sayang aku jugak then aku cakap aku sayang lebih yhen diee cakap diee sayang aku sebanyak ikan yang ade dekat lautan yang takkan habis ^^ then aku cakap aku mengalah sebab itu tande aku sayang diee lebih :P lepeh tu diee suruh aku kire bintang yang menandakan banyak sayang diee :D then aku cakap aku kire ah nanti sebagai tande aku memang sayang dekat diee xDD tapi tapi tapi aku cakap bintang dalam mimpi aku :D wkwkwkwk gurau-2 jee . heheh :P bukan sayang gurau-2 tapi tuu gurauan jee ^^ aku sayang diee betul-2 :) sayang sangat ! :P 

Bangun pagi tadi punn kann aku dah letak gamba yang kami sebelah-2 dekat cermin bilik aku . bangun-2 jee nampak gamba tuhh :))) <3 heheh xDD sukenye sukenye sukenye ! aku letak dekat frame satu . dalam diari satu :))) I Love You So Much Eko Utomo Nugroho <3 :* so lepeh nee bangun pagi jee ade diee macam betul-2 jee ade :D yeahh !

- yang nee ade sambungan :P ngantuk nak sambung >.< maaf -

No comments: