Sunday, September 16, 2012

Dan sebenarnya >.< -make up again-

ergh :3 ktaklawak . ape aku buad nee >.< okey . ape yang aku buad ialah . pandang jup tajuk atas ^^ k dah pandang . humph . pandang lagi tajuk atas . ohh . okeyy . aku dengan >.< em em em ~ aku dengan ~ jangan marah aku aww . aku dengan . alah . korang dah tahu :D kann . dengan nee haa ---> EKO :)

k . actually die anggap aku pacarnya dah lame . maybe lepas aku break dengan MZSA just aku jee yang tak sedar . sampai hari ini aku jujur je ah yang aku ade aa rase suke en sayang dekat diee then diee tanye aa habes selame nee aku anggap diee ape then aku cakap . erk . rahasie . nee kalimat berharge nee >.< aku cakaplah yang diee special buad aku kann . bagi aku semangat ape semue kann . then diee macam tacing aww . aku tanye ah kenape . then diee cakap yang diee dah anggap aku awek diee dah lame . macam tuh aa . aku cakap aa yang aku tak ready nak kapel lagi buad mase nee tapi aku rase pun macam dah sayang jee kat diee kann so go on jelahh :D then tadi dalih-2 nak panggil ape xDDD last-2 panggillahh ~ errr . takleh gtau . nanti dah lame nanti aku gtau >.< hahah xDD folloe lahh cerite kitorang kat sinee >.< heheh . taknak sudah :P

nak cakap tu jee sebenarnya >.<

----------------------------------------------------------------

EKO UTOMO NUGROHO <3

buat kamu nee :

aku harap kamu bisa jagain aku . aku juga harap yang sayang kamu untuk aku gak dibagi-bagi . terus aku juga harap kalau kita jodohnya panjang . aku suka kamu bercanda soal kamu minta no ibuku >.< harap juga ia bakal jadi nyata . insyaAllah jika diizinkan Allah yaa <3


----------------------------------------------------------------

Hoping for a long lasting relationship <3



----------------------------------------------------------------

Cerita Hairi >.<


budak nee kan ade aa cakap gn aku . buad ape nak bace blog aku kalau takdek pasal diee kann . so . terime lahh :P

Hari nee budak gendut nee macam bad mood jee . then aku tanye aa kenape then diee cakap aa bla bla bla ~ secret >.< hahah xDD ade lah tuu . k . diee mintak aku buad acc burung biru diee . dahh . aku dah buad :) tapi tadi tah kenape sloe gile then emel tu takleh register bagai . ergh . sabo jelee . then aku letak pass yahoogilesloe! baru boleh xDD apedaa~ nee pun tenga chat dengan diee ^^



-tak tahu nak cakap ape dah >.<-





Kchaww yoo :P 





No comments: