Monday, September 17, 2012

Cerita hari ini :D -hari kedua bersamanya-

Hari nee bangun pun senyum jee >.< heheh . taklahh bangun mesti menggeliat dulu xDD haa then baru senyum . bukak diari sebelahh tengok ade diee ^^ bukak diari eh . bukan bukak mate :P eh bukak mate sekali lah nak tengok diari tuhh . aku paste gamba diee dekat dalam diari tu . aku curik dulu gamba diee pehtu aku edit then aku print . touch up siked then paste :D then hasilnye yang nee :-




Hahah xDD banyak jee aku edit . nak tengok kee? jap jap >.< ---loading---


Nee gamba background blog aku nee >.<




Yang nee eheh xDD k . no komen xP


Aku nee tak reti edit gamba >.< memang buruk ah jadinye :D
Tak ah banyak sangat punn . tapi bebile aku share lagi :)
Ape-2 pun . hope dengan Eko nee takde masalah melanda :) hope kekal lame ^^ insyaAllah 


--------------------------------------------------------------------

AMOUR PLATONISME :)

K dah lame aku tak cerite kann pasal diee nee kann :P mereng aku nee diee cakap nak masuk tahfiz maybe awal bulan 10 nanti . hope diee okey-2 jee nanti . Alhamdulillah mereng akan ke sana . maybe aku tahun depan kodd tapi tak tahu dekat mane . aku prefer Darul Quran(DQ) tapi tu pun insyaAllah :) 

Oh yee . nee curikk gamba FB jugak >.< sorry der :P



To : Khairul Firdaus bin Jaafar

hope kau dapat stay dekat sane dengan okey :) aku akan selalu doakan untuk kau . sedar tak sedar platonik kite dah 3 months doe :D walau kite tak celebrate tapi platonik kite takkan hilang :) aku harap macam tulahh :P kbyee 


------------------------------------------------------------------

ABOUT US :/

Us tuu bestie aku . actually aku tak tahu kat mane silapnye aku nee . yang macam tu salah yang macam nee salah . diee always want the totally perfect one . aku pun kalaulah aku dapat anak macam diee . nak menjagenye . naye aa . sebenarnye aku taknak cakap pasal nee tapi aku rase sebel lah lelame . humph ;( maafkan aku yoo bestie . aku tahu aku nee menyakitkan hati . kalau korunk tengok gamba cover FB aku . ade buruk tak? Antara mane-2 orang dekat situ . aku nampak okeyy jee sebab tu aku upload . ngek ah -,- kenape perangai diee macam tuu . cerewet sangat . nasib lah aku nee bukan pendendam . sabar jelahh . haihh --' sampai suatu hari mungkin diee akan sedar . kecantikan fizikal di mata Allah semue same jee . kan kan kan :| ergh . aku punn dah taktahu nak cakap macam mane lagi . humphhh ;( sedih ah doe ! cube kau tolong faham orang lain jugak lah . jangan nak harap orang faham kau sorang :'{

KBYE *FULLSTOP

-----------------------------------------------------------------

SLE

Actually . aku ade google pasal mende nee sebab kakak mem aku kene penyakit nee . and aku dapat tahu penyakit neee memang bahaye sangat !

kakak mem aku nee memule demam panas 5 hari berturut-turut . then diee cakap yang diee saked-2 badan . mak diee engad macam saked biase jee . bawak doktor pun cakap takde ape . then gi urut jelahh . lelame lepeh tuu kakak diee tak silap aku kene sawan . then baru dapat detect SLE iaitu penyakit LUPUS . ade due jenis : DLE dengan SLE . DLE nee tanda-2 die dekat kulit . SLE nee bahaye siked . penyakit nee ialah penyakit di mana sistem pertahanan menyerang tubuh . sistem pertahanan nee sepatutnya lawan penyakit tapi penyakit nee sistem badan yang serang tubuh . yang bahayenye penyakit nee apabila menyerang bahagian otak . otak kan yang kawal seluruh badan . penghidap penyakit nee akan tidak dapat bergerak dengan stabil . sukar untuk membaca dan lain-2 lagi . buat masa ini penyakit nee takde penawarnye . cume boleh lemahkan serangan terhadap tubuh tuu jee . nauzubillah ;( tapi ape-2 pun . hope Allah sembuhkan kakak mem aku tuu . sebab Allah juga berfirman yang tiada penyakit yang tidak ada penawarnya kecuali mati . insyaAllah kakak mem aku tu sehad :')



-tu jee kodd-
sory if ade typing errors >.<




Kchaww ! ^^







No comments: