Monday, December 31, 2012

LOL : New Year Lah Ngek :3

Laugh Out Loud or LOL memang sangat femes sekarang kans :) dah lame femes sebenarnye >.< bukan nak cakap pasal ni tapi before that . Salam Alaikum yawls . ana tergelak . ana jelah . kalau korang tak gelak tak kisah lah >.< ana tergelak tengok ni

Kemain die . name penuh ana letaknye >.<

Hadoi . but tak salah pun xD alahai . tadi ana takutkan die suruh cakap dengan abah ana then die tarik nafas dalam-2 . die kenekan ana dulu . die panggil mama die then ana cakaplah bukan takut nak cakap cume ana taktahu nak cakap ape . then ana try die pulak kan . die cakap die bukan takut so ana tengok abah ana takde kat rumah . ana tanye mama ana . mama cakap abah keluar so selamat lah die . tapi seronok aa jugak dengar suara cuak die "jangan lah , jangan lah" :DD Lol . 

Selamat 2013 semuaaaaa :DD hope azam 2012 dah tercapai and sedia untuk capai azam 2013 . malam ni ready aa untuk sumbat telinga as jiran sebelah ni meroyan dah >.< punye banyak bunge api meletop :DD kene buat rumah kat hutan ni . kalau tahun baru ke . deepavali kee . krismas kee boleh lari sane xD Lol . but yelah . dah cara orang sini kan sambut mende dengan bunge api . okay lah . tanak tulis pepanjang . tata :*

Sunday, December 30, 2012

Terjun Vlog

Setelah bersawang vlog ana . tadi baru upload se >.< so nak sajikan dekat sini :DD wahaa . boleh kan? bunyi cengkerik 


Ini adalah ana . ergh . muka tak boleh blaa :P is it right? 

So . silalah . gimme thumb's up / down or drop your comment(s) :) seriesly cakap suka cakap depan camera tu tapi kan macam amne nak perbaiki? Any idea? Help me dearest readers >.< so kbhoi 

Lesen Punya Cerita -.-

Salam alaikum yawls . antum mesti dah bored kan dengan cerita lesen . memang lesen tengah popular ni as musim cuti sekolah lelagi untuk lepasan SPM . semue daftar lesen macam nak masuk U >.< ekeke . termasuklah ana . memule dengar boleh bawak kereta . boleh bawak motor dah ade lesen macam syok aa kan . bile dah melaluinye -.- series nyebelin :3 tapi bagi yang redha . senyum jelah nak ngambilnye kan? Kursus Ceramah hari ni 6 JAM ! :3 sebab ana amek motor and kereta so ceramah kene lah 6 jam . half-2 lah .

Che Siti ade tadi >.< tapi die amek motor jee so 3 jam ceramah kereta ana duduk dengan kawan lama sekolah rendah Syahirah Sahid name die :) nasib lah jugak ade die so takde lah rase sepi jee xD ekeke . memain jee . KPP haritu sensorang jee >.< bukan kene ceramah sensorang but ana maksudkan takde kawan lah . takde orang yang ana kenal but pandai sangat ni bawak diri :3 LOL . dapat kawan baru :)

So dah habis 6 jam . Sabtu next week kene amali . rasenye nak buad kereta or motor dulu? Emm . entah . tak decide lagi >.< waaaa :O tah ape jadi nanti . hope tak terjatuh tergolek tersembam semue :3 yawls doakan tetaoo :* Tadikan seriously penceramah tu kelakar but ana ni memang . maybe penat sangat ana pun tertidur -.- taktahu lah berape lame . KPP pun ana tertidur jugak . ekeke >.< then die bagi rehat sepuluh minit . tang die sebut rehat cepat-2 mate ni celik :DD dah basuh muka . lega :)

Tadi ade kembar lelaki >.< sorang Arif sorang Alif kalau tak silap lah . ke salah dengar >.< LOL . mase ceramah motor tadi lepastu ade teori amali . mase die panggil amek kad tu yang ana dengar die sebut name kembar tu . then mase turn ana amek kad . "wui , tandatangan jawi , sekolah agama ke dik?" LOL :DD boleh pulak die tanye time tu -.- then ana jawab jelah "tak , sekolah biase je" memang betul lah kan? bunyi cengkerik And ade sorang tu muka die sejibik macam AYR :3 tapi name die taktahu :DD die ade mase ceramah kereta tapi taktahu lah kod kalau semalam die datang dah motor or die dah ade lesen motor but tadi mase balik die macam tengah menunggu diambil dekat luar institut tu . whatever lah . takde kaitan dengan ana >.<

Besh  sangat mase die *penceramah* tunjuk action mase laraskan seat :DD sampai kepala terhantuk kipas kaki >.< then setelah 3 jam meng-kematu-kan punggung atas kerusi . mase nak balik kami kene buad jadual untuk amali so ana kene datang Sabtu depan . grrr . tak sabar ade takod ade >.<

Okay yawls ;) sayang korang yang bace entri ni >.< ekeke . tata . salam alaikum :)

Thursday, December 27, 2012

Nyebelin :3

Salam Alaikum yawls . kenapa dalam satu hari ana tulis banyak entri? Orang tengah ade mase cemni lee >.< Nyebelin apaan? Sebel lah . tahu tak? bunyi cengkerik Mesti tahu kan :) Ngapain? Ana sebel kerna ada yang bikin ana bete denger omongannya -_- Dia sok tahu segala hal yang berlaku tapi gak pernah tahu kalau sebenere dia gak pintar ngurusin diri sendiri :3 Kalau dia tahu tanggungjawab pasti semuanya gak terjadi tapi segalanya terlanjur . gimana balik lagi ke masa lalu? Semua orang gak bisa . tapi semuanya bisa diperbaiki tapi dia gak berusaha . ada kalee tapi dikit -.- kalau dia tahu buruk baik sesuatu pasti dia gak akan berbuat sesuatu tanpa mikir duluan . iyakan? 

Siapa? Gak boleh dikasi tahu >.< soalnya ana cuman mau curhat soal apa yang ana rasa bukan membuka aib orang . ohya . kemarin ana lewat artikel Hal Yang Bisa bikin Cewek Bete . antaranya ialah :-

  • Mantan kamu
    Kamu selalu membedakan dia ma mantan pacar? JANGAN . itu bisa buat cewek kamu ngambek -.-

  • Terlalu prihatin
    Prihatin itu perlu tapi jangan dilayan kyk cewek kamu itu masih kecil . semuanya gak boleh

  • Curang
    Ini pasti semua orang gak suka . dan jangan sekalipun curang terhadap cewek kamu walau sekecil hal . itu gak pantas buat seseorang yang selalu jujur ma kamu


Itu antaranya . ada lagi tapi ana lupa >.< juga ana lupa linknya :DD google aja deh kalau mau tahu lagi :P oke . ana stop sini dulu yaa . soalnya ana belum makan siang :D Daaa

Zoo Melaka

Sebenere pagi ni ana harus ke ujian komputer tapi mama ada meeting di sekolah makanya ana punya waktu nulis di blog :D Sekali-sekala mau coba-2 guna bahasa lain >.< *bahasa berterabur* tapi gak salah kan mau coba-2 sekalian nambah ilmu :D LOL :3

Zoo Melaka bukanlah rancangan holiday tapi mase ke Melaka tempoh hari . ayah ana terbawak balik remote air cond >.< dan kami juga tertinggal CD PS2 dan charger camera :D so ayah pun ajak kami amek semue menatang tu . Sebelum amek barang-2 tu semue . kami ke Zoo Melaka :) jyeahhh . tempat berkumpulnya haiwan berkaki dan tidak berkaki juga ada yang berkepak dan takde kepak . yang tak pernah dengar juga selalu dengar apakah :3

Sekarang musim hujan kan? Tapi mase kami g zoo sangat panas sebab haiwan semue bengang jee kitorang datang kacau :DD ape yang best kat zoo ni ialah garu kepala rasenye semue biase jee >.< wkwkwkwk . ade haiwan lah kan :D excited bile dapat tahu name-2 haiwan yang jarang dengar . yang tak pernah dengar pun ade . walau banyak kali dah masuk zoo tapi selalunye masuk zoo tahu tengok jee . nak membaca name memang idak lee :DD adik-2 naik kuda . excited tengok diorang ana pun naik lah jugak >.< LOL . name kuda yang ana naik Bell . nak tengok Bell?

Ni lah Bell . bukan yang pakai baju kelabu >.< kuda tu name die Bell :) yang atas Bell tu ana lah 

Adik ana and sepupu naik Rambo :) comel sangat kuda ni . nak tengok comel ke tak?

Tu Rambo :) atas tu sepupu ana . name die Siti Zurin Maisarah ^^V

Puas pusing kat zoo ni . takde lah nak snap semue menatang kat sinee tapi ade lah jugak :) ni nak share menatang dengan name yang panjang pernah ana jumpe >.<

Panjangkan name die bunyi cengkerik :3

Ni lah haiwannye :)

Eh . ni bukan haiwan . ni mak dengan anak yang jadi kepala harimau >.< 

Ni haiwan feveret :D sebab ana suke tengok zirafah nak minum as die kene kangkang kaki die untuk rendahkan badan die yang tinggi tu >.< 

Dah habiskan mase di zoo kami berkayuh menatang ape pun taktahu >.< ape lah yang ana tahu ni LOL . k semue nak tunjuk skil kayuh kan :3

Ni menatangnye >.< ape mende ni? Kok ngek pun ana ni tanak tanye orang tu :D

Dalam bot ni bedal bot jelah >.< ana naik dengan sepupu and mama tapi tak nampak muke mama >.< hee

Ade jugak menatang lain . macam wall climbing . archery . shooting bukan belakon berkayak and so on lah . so kalau rase nak rase >.< datang lah . dekat jee dengan zoo :) rase melalut cakap banyak dahni . takpe . nasib kome lee kene bace yang nak bace sangat tu :3

As time passed . musim sekolah dah datang balik :DD semoga berjaya kepada mangsa persekolahan >.< yang bercakap ni macam dah habis belajo lee pulok yee >.< ana kene tunggu result dulu :) baru sambung belajar . maybe sekarang ni ade yang fly buat 6months study kat oversea kan . untunglah . at least dapat something yang ber-value bahasa cincai-mincai sementara tunggu result ni nanti kan :) doakan ana mendapat yang terbaik untuk SPM okay ;) kenyit mate kalau boleh mestilah nak full kan 11 tapi tergantung rezeki Allah . ape yang Allah beri ana yakin itu yang terbaik :)

Menggapai bukan mudah . merasa itu payah tapi dengan ikhlas semuanya dapat dinikmati jika berusaha . terkadang ape yang kita nak tak semestinya dapat tapi kita akan dapat ape yang kita perlu . betul tak? bunyi cengkerik as kita sendiri mampu ukur kebolehan kita mesti kita kan tahu ape hasil yang kita dapat tapi tiada ape yang boleh halang miracle kalau semuanya dari Allah kan? bunyi cengkerik Manusia memang mudah lupa . memang sikap manusia disuap sikit alpa . disuap banyak lagi lah >.< tapi kalau mind set semuanya dari Allah in shaa Allah kita kan sentiasa ingat dari mana datangnya segala yang kita punya . ape yang kita dapat nikmati hari ini :) kan? bunyi cengkerik 

Ana nak ready makan tengah hari :) nak tolong? Meh meh >.< sampai sini dulu entri kali ni . kejap lagi ana datang balik kejap lah sangat >.< tapi entri lain kali pun boleh kan :P

Sayonara . Tzai Jien . Maassalamah . Au revoir . Assalamualaikum :) mbah ana pesan mesti ubah cara cakap selamat tinggal :) "tanak bye . cakap Assalamualaikum"






Wednesday, December 26, 2012

Cameron Highland Masih Sejuk

Cuti akhir tahun ni sememangnye akhir-2 cuti baru dihabiskan berjalan :D Ke mana? Ana telah ke Melaka dan Cameron Highland :) Melaka dah cerita so sekarang ana nak cerita Cameron Highland yang ramai orang cakap "Dah tak sejuk dah" tetapi IM FREEZED hiperbola tahu? Dengan sarung tangan plus baju dua lapis plus stokin tebal family ana tetap menggigil .

Sesampainya di Cameron H , kami terus menuju ke tempat penginapan kami :) ape tah name die ._. dan setelah turunkan barang ayat skema . tak boleh blaa kami jalan-2 dekat kawasan gerai yang jual ais krim strawaberi buatan sendiri :D sangat sedap! Then kami ke Bee Farm survey jee tak shopping dan jalan-2 ke Ladang Strawberi Al Mashoor . hujan siked kat sini lagipun dengan memang musim hujan dan membuatkan kami rasa seperti membeku . 


Makan ais krim di sini :)


Here it is :) Bee Farm

Ni lah Ladang Strawberi Al Mashoor :)

Tadi ade mama . yang ni ade abah :)

Ni depan pintu masuk kecik die sebab ade lagi satu pintu besar bukan ade pintu puns dan kami :) My siblings kecuali yang belakang ana itu sepupu

Memang banyak gambar amek dekat ladang tu jee sebab kat Bee Farm guane nop tangkak gambar terengganu ciplak dengan ramai orang . sesak . kang tengah tangkap sekali 'kedabom' orang langgar kan nanti lain jadinye >.< ohyea . kat sini 2 hari 1 malam jee . malam memang tak kelua sebab memang tak tahan sejuk . sampai air toilet pun sejuk . nasib ade air panas kalau tak memang tak mandi lee jawabnye :D hari kedua dihabiskan dengan membeli sayur-mayur BM takboleh blaa dan buah dan cenderahati dan eh berape banyak DAN lah -_- haa itu sajelah . ohyeaa . dan makan-2 >.< kami singgah Kea Farm so kat sini ade satu jee gambar :DD 

Depan sekali ingat nak keluarkan asap ropenye takdo >.< tapi memang memule tu dah macam oversea jee keluar asap bagai :D #TudungSayaKusutMasai *BM berterabur* :3

Okay yang ini pula di Cactus Point . memang banyak gilos kaktus kat sini :) #AdikSayaAnnoying :3

Tengok kedabak besar punye kaktus kat sini :O

Ni memule masuk #SalahLetakGambar >.<

Itu sahaja :) nak lagi? Tak nak . alaaa . kejap ye . kejap . nak bagi hadiah :) #SenyumPisang SINI untuk usha-2 lebih lagi >.< Dalam perjalanan pulang . kami sempat singgah di Cameron Valley :) Apakah? Jawapannya ialah ladang teh . 


K nampak tu . belakang tu . tulah ladang teh :)

Gelak tengok gambar ni :DD budak depan sekali >.<



Ends here ^^V see ya next enrty :) tata yawls 





Sunday, December 23, 2012

Tak ngantuk :3

Sebelum tu . maaf bie . umie terjaga terus gak tau mau ngapain >.< jadi umie dengar lagu di youtube dan umie tlah dengerin ini :- 

Mungkin ku tak bisa menyatakan
Apa yang terlintas di benakku
Bukan kerana ku tak mencinta
Cuma kerana ku tak mampu menatap matamu

Tapi bukankah semua rasaku
Sedia kau tahu tanpa ku perlu
Menggapai pena dan menulis
Apa yang ada di hatiku

Kerna dalam hatiku
Selalu ada kamu
Tuhan tolonglahku
Kerna aku takut kehilangan dia
Kerna aku takut dia kan pergi
Meninggalkan ku sendiri di sini

Tuhan tunjukkanlah
Apa yang terukir dalam hatinya
Jalan mana yang harusku datangi
Agar terlerai kusut ini

Tapi bukankah semua rasaku
Sedia kau tahu tanpa ku perlu
Menggapai pena dan menulis
Apa yang ada di hatiku

Kerna dalam hatiku
Selalu ada kamu
Tuhan tolonglahku
Kerna aku takut kehilangan dia
Kerna aku takut dia kan pergi
Meninggalkan ku sendiri di sini

Tuhan tunjukkanlah
Apa yang terukir dalam hatinya
Jalan mana yang harusku datangi
Agar terlerai kusut ini

Gak seluruh liriknya ada sangkut-pautnya ma kita tapi ada beberapa baris yang ada kaitnya ma apa yang umie rasa :') abiee . sejujurnya . umie pernah merasakan sayang kepada seseorang yang telah hadir dalam hidup umie tapi sayang ini beda dan yang penting sayang ini lebih kuat :') harapnya hati umie yang separuh ada pada abie akan tetap dijaga oleh abie sampai kapanpun :'* ayeeweeeyouuu bie <3


Mokmok sayaaaaa :'*


OLDSETORI :D -2010-

Actually tengah free-2 then usha-2 gambar lelame yang di-tag dan gambar sendiri >.< memang terkekek gelak . tengok macam alahai "Macam ni aku rupenye dulu" :DD then ade lah satu gambar ni memang ana gelak sakan :D ni haa :-


 Dalam gambar ni ade Lee.Malik.Ammar Aziz.Alif.Adam Maliq.Did.Dink.Wan.Aiman

Gambar atas ni mase form3 dah merdeka dari PMR dan kami takboleh balik . terperuk lah dekat asrama >.< dan enjoy aktiviti yang sekolah plan jelah . ni lah budak SBP sebenarnye :DD 

Yang perempuan ape cite? HAHA . kami pun gegile jugak tapi takdelah sangat >.< tapi memang lepas PMR semue nampak true color :DD :-

Dalam gambar ni ade Fatin Nabilah.Mimi.Aida.Amalina.Aishah.Sarah.Deenna.Ana.Raja.Naimah.Farah

Haaaa . kami kongker dewan dan melalak lagu JUSTIN BIEBER >.< ade rakam video tapi bukan untuk tatapan umum :DDD under age . upper age tetap takboleh >.<


Dalam gambar ni ade Iman.Ana.Sarah.Amalina.Naimah.Deenna.Aida.Mimi.Ama

Tadi vok lain . ni lain pulak >.< Walau tak dapat balik rumah . kami tetap enjoy Pasca PMR SANGAT :3 


Ni ekspidisi menguruskan badan :DD takdelah . ni saje jenjalan keluar sekolah merasai kebebasan sementara  :D walaupun sementara haa 


Nak patah jongkang-jongket tu kami serbu :DD pengalaman :')


Memang banyak sangat kalau nak cerite . hebad lagi . kami berpeluang 


Apemende ni? Haa . ni PARAGLIDING batak sangat :3 macam payung terjun tulah >.< tapi takde lee kami naik :DD just dapat pegang . tahu cane nak kembangkan . naikkan . AWESOME ! :O -yang dapat naik form5 : Paan *name feymes ana jugak dekat SMAPK jelah* dan Kak Izzat Zaid :) untung lah kans masuk METRO :P

Belek-2 gambar lagi tetengok ade lah gambar mase form3 jugak as mase tu lah baru kenal FB kann so upload banyak gambar form3 jelahh >.< 

HAHA *jadual betugas* >.< Ana bertugas hari Selasa dengan Iman SAHABAT :)

Pangkat PENOLONG SETIAUSAHA :D tapi tak buat keje pong >.< KANTOI


'RAJENNYE' balut lokar :DD tu bornday ana :)


Dah berkajang ke ana tulis? Tak kans? Gambar je lebih >.< but tired dah lah nak cerite . kalau ana rajin menaip nanti ana tulis lagi :DD OKEMM . KBHOI :)

Saturday, December 22, 2012

Visit to Melaka ;)

Salam Alaikum yawls ;) lame tinggalkan petak blogger ni >.< ana sebenarnye tak onl untuk beberape hari ni disebabkan oleh beberape faktor logik yang tak dapat dielakkan skema pulak ayat dan ana telah kembali hari ni :D yeay ! okay . sekarang ana takde gambar tapi just imagine yee :)

Bertolak ke Tanjung Bidara dari rumah pada hari Selasa.18/12/12 . Sepanjang perjalanan ana memang membute jelee kojeenye sebab makan ubat xD Ohyee . Tanjung Bidara tu rumah sedara . tidur kat situ se-malam .Sesampai jee kat rumah tu kitorang sekeluarga dihidangkan dengan makanan memang banyak makan jee yang specialnye kerabu mangga tapi tak guna mangga . guna pelam kecik taktahu nama ape sebenarnye Paklong ana bawak kitorang jenjalan pusing-2 and dinner dekat tepi pantai tapi dah malam idak lee nampak panteinye . ekeke >.< then kitorang baik terus terjun katil . series penad gilos -_-

Bangun pagi gosok gigi menyanyi solat ape semue then breakfast nak fast-kan cerite sembang kejap kami pun bertolak ke Banda Hilir . Haaa kat sini baru panjang cerite padahal tak panjang mana kami menghabiskan hari first dengan berjalan-jalan hanya jalan tak beli barang di Mahkota Parade . Makan kat sini tengah fikir perjalanan cerite Wahaaa :O jujur saye lupa ape yang berlaku mengikut hari >.< 

K . cerite ape yang ana ingatlah . Kami naik menara Taming Sari . malam tu kami naik . memang nampak bangunan yang berlampu jelee . then keesokan pagi ana and family naik River Cruels Cruise dan orang yang bawak mende alah tu pun membebel menerangkan satu per satu ape mende yang ade kat tepi-2 sungai tu lah . sayangnya ana sangat moody sebenarnye mase tu dan tak enjoy pun naik mende alah tu -.- then jenjalan kawasan A'Famosa and muzium-2 yang ade kat situ . ADVICE : yang bakal form5 means form4 atau bakal form4 silalah melawat muzium-2 terutamanya muzium islam sebab banyak tajuk PAI/PSI dekat sane . untu SEJARAH lagi melambak . kalau dah pergi nanti senang belajar sebab nanti mesti "Ohh , aku tahu ni haritu pergi Melaka ade mende ni" kann kann kann? Kannn :3

Malam last dekat situ lah kami shopping ;) beli makanan yang paling banyak sekali :D kuat makan . ketuanya ana :D . beli baju . beli key chain tapi adik-2 ana jelee yang excited nak bagi kawan diorang >.< ana sebab tengah pokai kann so cuci mete jelee yang mampu :D Keesokan pagi kami terus pulang sebab semue bangun lambat dan mandi pun cepat-2 lagipun check out kul12 . memang Fast Furious semue jadinye xD perjalanan yang memenatkan berakhir lebih kurang kul11 . sampai rumah jee . katil lah mane lagi . ekeke :DD OKAY FINISH HERE ^^V SEE YA NEXT ENTRY ! KBHOI -ohh . solat kami buad solat jama' jee >.<-

Monday, December 17, 2012

Kalau die tahu mesti kene marah :O

Story begins as ana macam gilos nak overnight sangat . dah lah adik ana pasang lagu jiwang and ana macam cant sleep . okay . let be mebebel okay . tanak dengar *bace sebenarnye* main jauh-2 sane >.< three in one sekarang . youtube . ask.fm . blogging :DD nak ask saya . kotak ask ade dekat navigation atas tu yee :)

Ana taktahu nak post ape sebenarnye but nak share jelah . pasal ape yang happened dekat ask.fm tu . ana dah macam ergh nak jawab pasal us ni >.< ramai gilos tanye pasal Encik Eko Utomo Nugroho tu :3 feymesnye lah die . HOTSETAF dah pulak jadinye kan :3 ohmagaddd -_- jangan ade nak culik die sudah lah -.-

Ohh and dekat Ask . i got too many lil bro and sisto means ramai yang under my age :3 so semue macam "kakak . hye " . "ohh . hye adik" >.< whatsoever lah . then semue macam kalau dah ditanye . jawab tu mesti ade pertanyaan so ask die akan bertambah lah kans :DD ape saje lah . Encik Mokmok ana pulak dah addicted dengan Twitter . ana addicted dengan Ask :DD

*Dah mula rasa ngantuk . nak overnight sangat macam ergh :3 okay . usha-2 lah Ask tu mane tahu minat kan tapi Ask tu memang besh sebenarnye :DD Ramai gilos directioners and banyak fake Zayn . Harry . Niall . Liam and Louis . ergh :3 whatsoever . yang penting sekarang nak publish ni dan peluk bantal . pejam mate dan mimpi Mokmok ana :DD HAHAHA *bunyi cengkerik*

Ohyaa . tadi OTP . bagitahu Eko sayang tu yang ana overnight sampai lepas subuh semalam then ana cakap malam ni nak tidur awal *padahal masih tejage ni haa* i said "yuk bobok" then he said "gak mau , bie mau update blog, mau online sampai jam 5 pagi" <--- kata-2 perli sememangnye :3 then okay macam annoying jugak lah die tadi but i enjoy cakap dengan die >.< SANGAT ! The skrip : "biee , umie sayang abiee" . "abie juga sayang umiee" . "tapi umie yang lebih , jangan dilawan! umiee yang lebih" *sebut banyak kali* "dah habis?" . "abie gak boleh lawan , umie sayang lebih" . "eh , siapa bilang? Abiee yang lebih" *nonstop* konklusinya , kami selalu gaduh pasal siape sayang lebih :3

Weyaooo . dah letew . kang tak habis merapu :3 *dengar One More Night* Tataaa yawls ;) lain kali bac yang lain pulak taooo ^^V 

Sunday, December 16, 2012

The Marriage ;) -Maria Elena and Asfirdaus-

YAWLS *excited . apelah ana ni . lampi . macam mane boleh ketinggalan about Maria Elena ni :/ She's got married already ! MARRIED ! :O . kans . excited punye pasal . tetinggal salam . Salam Alaikum yawls >.< . Series mereka super duper sweet ! :D *menjerit-jerit *histeria {hiperbola} ana tengok one video ni . nak tengok jugak? Pleasure ;)




Lawak gilos kan ? But more to AWESOME :DD . Mokmok . nak macam ni jugak >.< *banyak lah kau :P
Haha . btw . ade lagi . kejap . kejap . bawah yee . bawah ni . 


 


Asfirdaus is super duper HANDSOME :DD wahaha :DD and Maria Elena dengan her own comel >.< sangat suit lah diorang :) happy untuk diorang ^^V SANGAT ! :) ade lagi taoo . waidamin :)




Oraitee . here sajian istimewaaaa :DD 


The pixxxaaass 8cilok one from HEREEEE  :-





-Thats all-


To Kakak Maria Elena and Abang Asfirdaus :) *walau mereka tak baca entri ana ni >.<

Korang sangat matched :D im happy for both of you . hope for a long lasting marriage as everyone wants too  . korang sangat awesome . sangat sweet . totally perfect :) -short jelah- ekeke >.<

*terbayang how mine will gonna be >.< *the marriage :DD 

Pencarian Admin Page :O

Salam Alaikum yawls . merujuk kepada title entri . ana dipertanggungjawabkan okay . i dont own that page but im just responsibled to 'take care' of that page *maaf . taktahu istilah ape patut ana guna>.<

Untuk lihat page Klik Sini :)
Jadi kepada yang berminat boleh hubungi ana di talian *er . merapu . Oraite , kalau seriesly korang interested . ade pengalaman untuk mengendalikan page . boleh lah contact us . who? Tuan Page . or . boleh komen entri ni ;)

Ciri-ciri admin yang diperlukan :-
1.Rajin menghapdate or posting dekat page
2.Tidak menggunakan software auto kebagai *jujur*
3.Sporting ;)

*sebenarnye tak kisah sangat pun anda bagaimana >.< Do be a part of us ;) We're waiting ! ;)


Saturday, December 15, 2012

Greyson Chance -Pinjam Nama Kejap- *Rindu anda dan anda*

Salam Alaikum yawls . sesungguhnya entri ni takde kene mengene dengan Greyson Chance :-




Hanya meminjam namanya untuk dijadikan tajuk kerana i have no idea what tajuk should i put -.- sokay . just go on dengan ape yang ana nak cakap . maybe lagi satu sebab ana nak cakap banyak kod . dah lame tak menulis :3 alasan boleh diterima ke? *bunyi cengkerik -.-

Sori terpaksa dengar ana membebel :/ 

*Rindu Anda Dan Anda*

Rindu siapa? Rindu mereka ma bestie ! :( sejak dah habis exam tu dah tak jumpe dah . Teringin bersua tapi masa ni menyekat jee . Che Cha dan Che Siti kerja dekat tempat yang sama . diorang boleh lah jumpe but me? :'/ humph . ni yang membuatkan rase taknak habis sekolah . series betul ramai cakap kans . waktu high school *ergh . konon* memang akan dirindui sampai bebile :/ miss these momments :-

Saat kegilosan datang :'/


Kita hangout bersama :(


Di menara condong menggila :'(


Series aku happy dengan korang :'{ tanak hilang korang 


Enjoy sangat mase dengan korang :'(



Che Cha , loveyouuuu :'*


Che Siti , loveyouuuu :'*


Korang selalu ada saat diperlukan :/


Ni waktu kite g K.Kangsar :/ miss this time 


Ni parti tepung kite :'{


Ni mase jamuan kelas :'/


Jamuan kite dengan cupcake nama memasing :'(


Ni kite form four :'(


Lantak situ aku nampak chubby . yang penting ade dengan korang mase ni :'/


 
Andai dapat ku undur masa :'/ waaaaa :'O

Korang . just nak cakap ni . jangan pernah lupakan aku tahu :/ keep in touch! if ade ape-2 sekecil mane hal pun . bagi je tahu . jangan nak sembunyi-2 :{ aku sayang korang Siti Nadhirah Masiran + Nurul Aisyah Izati Hamdan . aku tanak kite putus sampai bebile *macam kapel jee* aku nak hubungan persahabatan ni terjalin sampai kite jadi nenek-2 >.<' sampai syurga :') nah ni . mmmmmuahhhhh betepek-tepek :'* nanti curi-2 masa hangout okay ! ;)